Waterfall braids och annat

Gårkvällen spenderades hos Jimmy i Älta med Romina, Angelica och Linn. Hade det sjukt kul, även fast kvällen blev rätt så kort. Vaknade hemma hos Romina, en timma senare så kom Bea och vi åkte till Tyresö och käkade lunch. Lagom pigga tjejer alla tre. '
Planen var att jag skulle till stan och träffa tjejerna nu ikväll men det blev lite ändrade planer för min del. Blir nog film mys hemma hos Romis lite senare, standard nu för tiden vettu :) Iallafall, låg och tänkte på när skolan började imorgon, fick lite smått ångest men sen kom jag på att det är HÖSTLOV nu ju!!! :D

Syster blev inspirerad av bilderna på tumblr så hon gick lös på mitt hår. Men seriöst, ge mig hennes hår NUUUU!!!

FAT to FIT

Idag vaknade jag hemma hos flisan och vi tog en promenad hem till mig vilket var ca 4,5 km. Asskönt! Åt brunch hos mig innan vi tog en nap. Vid 16 var det dags för bodypump och det var stört skönt. Kommer ha asont i morgon känner jag.

Btw så har jag och fjonken skaffat en blogg där ni kan följa oss från FAT to FIT, inte för att hon e fet meneeeeee vi ska bli fitta iaf...FITTA? FITA? ÄH whatever

That's the damn truth my friend

Känns ju rätt så mysigt att man ligger nerbäddad i sängen kl 21 på en fredagskväll, men gud så skönt det ska bli att sova! Har längtat efter det hela dagen. Var sjukt deprimerad imorse när jag vaknade efter bara 2 och en halv timmars sömn och det fortfarande var mörkt ute. Inge kul...
Aja, hade en rätt så soft dag ändå. sista lektionen var inställd så jag slutade 11:20. Drog hem och sov en extra timme innan jag åkte till tyresö för att hämta Ludde och Filippa.


Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Pretty Little Liars: Halloween Special innan jag somnar.
Natti! ♥

Work out

Spinningen va asjobbig men var asskönt efter. Introduktören (?) var FETT jobbig, asglad och sjöng med i alla låtar, ville strypa henne när jag satt där och ville avlida själv ett tag. Annars idag har jag bara varit i skolan och sen lunchade jag i handen med syster innan vi åkte hem och la oss i varsin säng.

I morgon är det fredag vilket betyder HÖSTLOV! Vet inte alls var som händer på höstlovet, de får vi se :) Mycket träning iallafall. Puss och natti

En bild ba när lillebror sätter på katten

NU: Spinning


just nu..

...Sitter jag på Ungdomskulturen med Erica och Emelie, har lagom tråkigt. Vi har roat oss med att ta 100tals bilder. wieeee :)
Väntar på att Linn ska komma och hålla mig sällskap, men ungen har ju sovmorgon tills jättesent.. :(

True story

Enough said.

Ny klippt, trött och besviken. Godnatt gott folk

Du har blivit hjärntvättad

 

It's sad but it's true. Trodde inte det här. Välj.


Löpbandet ♥ Bea

Det ända jag har gjort idag är att varit på gymmet och svettats. Nu sitter jag nyduschad i sängen och har käkat lunch och ska skriva lite på mitt projektarbete. Sen ska jag iväg och hämta ett paket på posten och handla lite. Susanne och jag ska göra en aaasgod sallad ikväll, mumsmums!

We could have had it all

Ligger nyduschad i min skön säng (vilket jag har gjort hela kvällen) och kollar tv. Kollar aldrig tv längre, bara DH på datorn som gäller nu för tiden. Idag har jag varit i skolan, svettats på gymmet och passat Noa. Åkte till port 73 och klippte honom för första gången. Han va så duktig så :D

I morgon ska jag och Eriksson svettas som fan på gymmet har jag bestämt :D Vi ska ba springa ifrån våra kilon. moaaahaha!


FN-dag


Det var FN-dagen idag i skolan, satt i aulan större delen av dagen, diskutera om jämställdhet, rättigheter osv. Somnade efter 5 minuter i aulan, rätt så skönt faktiskt.
Just nu så sitter jag ensam i min hemvist, det är verkligen ingen här! Väntar på utvecklingsamtal med peter, wiieeee gud så kul.

Mys helg

Ja min syrra har väll sammanfattat helgen rätt bra i inlägget under. Har haft en jätte skön helg med 18 års middag, varit tränare och hängt i gymmet. Har bara tagit det lugnt egentligen och jag behövde den här vita helgen kan jag ju säga! Dock har det varit väldigt mycket godsaker så den här veckan ska de ur kroppen, deeee eee aaante bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta lite och dammsuga. Inatt sänds damernas friåkning från Skate America så jag och syster ska ligga och kolla och hålla tummarna för Joshi och Vicky.


Igår och idag

Jag har inte orkat med att blogga de sista dagarna, har varit för lat helt enkelt.
Gårkvällen spenderades hemma hos Romina med Mickis. Vi mös i soffan med massa gott och passade på att bli utelåsta också. Lyckat! Som tur va så kom mickis morbror kl halv 11 på kvällen för att hjälpa oss med dörren.

Idag så vad det tjejmiddag hemma hos Sophie som har fyllt 18, Det var jättemysigt och kul att träffa alla tjejer, eftersom det var ett bra tag sen :) Blev så sjukt lack när vi kom hem till modevillan nyss, någon ungjävel har gått och knipsat upp mitt cykel lås och tagit cyklen, så det var bara att knalla hem. Sjukt jävla irriterande!!!!
Nu ska jag slagga, är dö trött. får se när jag vaknar imorgon. Har lovat mig själv att åka en sväng till gymmet iallafalll. Godnatt

Jag och finaste syster idag <3

Don't let the bedbugs bite

Som ni såg så drog jag till gymmet tidigare idag. Körde ett svettigt cardio pass, blev ingen styrka utan va helt slut efter att ha sprungit i en timma. Fan, de känns så jävla bra med träningen just nu. Hoppas jag kan fortsätta att vara såhär motiverad.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt med familjen, vi åt räkmacka framför idol och bara tog det lugnt.
Nu blir det några avsnitt av DH sen sussa. Pussen

Haha asful som tar sig på pattarna,tja!

Off to the gym


Good feeling

Sitter och skriver lite på mitt projektarbete, tycker de är skitkul och blir så lugn av att bara sitta och skriva på det. Valde helt rätt grej att göra känns det som. Idag gick jag i skolan från 10-13 sen åkte jag hem och somnade direkt. Förstår inte varför jag HELA tiden är så trött, så fort jag sätter mig i sängen så somnar jag. Jag pratade med micke som är min rådgivare på gymmet och han sa att förhoppningsvis blir jag piggare nu när jag sätter igång med träningen igen. Hope so! På gymmet köttade jag löpbandet i en timma, körde 5 minuters intervaller och det kändes i benen efter kan jag säga.

I morgon har jag inga planer utom skola och gym, ska bara ta det lugnt!


yäääyyy

Jag har en hel del plugg som jag måste ta tag i innan jag somnar, frågan är om jag orkar.
Hade idrott imorse, gick stavgång runt torvalla i en timma wheey vad kul vi hade! drog med mig emma till Centrum så att jag kunde få min cola jag hade gått och suktat efter under hela lektionen. '

Vid halv 1 så mötte jag Romina i sågen, och vi svängde förbi lyckeby en snabbis, satt och pratade med Nisse och Ingrid ett bra tag. Det var faktiskt rikitgt kul att träffa alla igen, fick höra att nån unge tydligen hade försökt att brännna ner skolan för nån vecka sen, sjuka ungar det finns!
Satt barnvakt sen från 16-22:30, planen var att jag skulle plugga gärnet när barnen hade gått och lagt sig men det blev inte riktigt så. Jag skyller på Linn och Skype..

Vi får se hur mycket plugg jag orkar med innan jag ger upp och går och sover istället.

Såhär sysselsätter vi oss på kvällarna :)

I'm healthy and I know it

Min 3e nyttiga dag, yäääj! Haha kommer ju hålla länge. Men istället för att dra i mig kexchokladen jag stod och suktade efter på statoil med Bea efter gymmet så åkte jag hem och käka lite keso, rödlök och avokado. MUMS. Aa gymmade idag med Bea, vi var duktiga i början, men sen gjorde vi typ inget. Men den där halvtimman på cross trainern var skön iallafall!

Hela dagen har jag pluggat. Got to a point där jag satt och grät för jag inte förstod nånting men då hjälpte Yamina, räddaren i nöden mig och allting löste sig.

I morgon då:
Psykologi prov
Gymmet
Jobba

SOVGOTT

Ge mig värme, snälla?

Efter en hel dag med typ bara plugg ska jag äntligen lägga mig i sängen och kolla lite serier. Helt sjukt vad mycket plugg det är nu, tar aldrig slut. Längtar tills den här veckan är över. Har skrivit upp mig på jobbet i morgon men lycka till med det, jag måste plugga finns inte tid för jobb.

Utom plugg så har jag köttat på gymmet idag. Shit va grym jag var, svettades som en gris efter 1,5 h konditionsträning.
I morgon är det steptest på idrotten, lär ju gå asdåligt för jag VET att jag kommer vakna med en öm rumpa och ömma lår i morgon. Sen har vi svenska prov och efter skolan ska jag släpa med mig eriksson till gymmet.

Varför är det så kaaalllt? Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden då jag var värsta livsnjutarn, gled runt i kalifornien mitt i vintern i en tunn sommarklänning, runt i alla shopping malls och när jag inte tränade med världsstjärnor så jobbade jag på brännan på beachen. TAKE ME BACK WHERE I BELONG

Weheartit




Har gått och blivit galen, skrollar igenom 10 sidor på weheartit och lyssnar på Adele på repeat. Tjaaa Deppig tjej :)
Nej men vad gör man inte när man har tråkigt. Bea kom nyss hem, vill gå ut på promenad men ungen tycker det är för kallt.
Imorgon så har jag matteprov i 2 timmar, sen så drar jag till Amalia som ska fixa mitt hår. Ska klippa det och färga om det. Ska bli skönt att få det gjort nu.
A men tjarååå!

Värdelöst

Utgång igår, idag har jag legat i sängen hela dagen. Skola i morgon och jobb. Älskar livet

TPL.. typ

Nu ligger jag nerkrupen i min säng och här stannar jag tills jag vaknar imorgon. Är så sjukt trött.
Hela dagen så har släkten varit här för att fira farmor som fyller 75 år, ätit sjukt god mat, tårta och massa annat. Mår nästan illa av att ha ätit så mycket.

Gårkvällen spenderades hemma hos Miding som har fyllt år, massa folk var där och det var galet kul. Fick skjuts hem igår så det var skönt att man slapp cykla hem i minus grader. tjihooo. Var så trött så jag kraschade i sängen så fort jag kom hem och vaknade imorse med alla kläder på.

slänger in en bild från igår.
Nu ska jag mysa med syster min ett tag innan jag slänger ut henne i kylan :)

SATS

Ligger å myser i sängen och känner mig fet som fan efter slängt i mig en stor middag och massa cola. Men vet ni vad??? Bea aka soffpotatisen har gått och bundit upp sig på sats i 12 månader så nu jäklar har jag inget val. Helgen ut ska jag slappa så mycket det går sen sätter träningen igång. Sats kommer vara min pojkvän framöver när jag inte är i skolan eller på jobbet för aa jag ska börja jobba igen nu också som FAN. Är lite mer motiverad till livet nu känns det som. Yeha!

Nu ska jag fortsätta skriva mitt projektarbete. Shit vilket fjantigt inlägg. Aja, herrå!

Det närmar sig...

Helt GALET vad kallt det är ute! Blev helt chockad när jag var tvungen att skrapa rutorna i morse och sätta på högsta värme i bilen, helt sick. Nu ligger jag nerkrupen i syrrans säng med täcke, överkast och en stor filt. Ska ligga här ute ett tag och kolla DH avsnitt eftersom städerskan är här så orkar inte vara i vägen.

Konstig dag i skolan, det blev kaos i hemvisten för lärarna har bestämt sig för att ta undan sofforna. Alla skrek på varandra, stolar och bord flög överallt och grejer gick sönder haha sjukaste jag varit med om. Lärarna är störda, for real. Jag har iallafall beställt min studentmössa nu awioooooo den kommer bli sååå fin :D

Nu ska jag bestämma meny till skivan och skicka in! Åh vad jag längtar till studenten


winning.

Kom hem för ett bra tag sen men det har tagit ett tag för mig att varva ner och faktiskt lägga mig i sängen för att sova.
Jag och Linn drog till centrum en sväng efter skolan för att fixa lite saker, åkte direkt till Tyresö för att sitta barnvakt, asså småbarn nu förtiden säger de knäppaste grejjerna haha :)
Tog en promenad runt gudö med romina nu på kvällen, det var jätteskönt att träffa henne igen. Veckorna bara flyger förbi och sen så har man sjukt mycket att snacka om när man väl träffas. Satt och surra i 2 timmar innan jag knallade hem till min stuga.

Imorgon så är det redovisning som gäller, får se hur bra det går med tanke på att vi inte ens är klara med arbetet Wihooooo. Men det är ju fredaaaaaaaaaag. Räddningen! ska bli skönt att sova i ut nu i Helgen.

Wheeypigg tjeej va? :)
Nu ska jag lägga mig till sängen och dra täcket över huvet.

Set fire to the rain

Kom hem för en stund sen och har hunnit slappa lite innan jag ska dra igen. Hade bara en lektion i skolan idag innan jag drog med yamina,fatima å björne in till stan. Vi käka asgod mat och sen guidade vi på medelhavsmuseet. Var faktiskt kul! Om en stund ska jag på rådgivning hos en kille på sats och efter det möta Lina och äta god middag tillsammans. Sen vidare till Fille för att sova där eftersom hon inte vågar sova själv. Haha nä nu måste jag dra! PUSS

torsdaaay

tjoohooooo :)
Känner mig lagom speedad, snooza som fan imorse, slutade med att jag somna om helt och vaknade kvart i 9.  Rekordfart ner till bussen blev det när jag väl hade vaknat, vaknade och slängde på mig kläderna och var nere vid bussen på 8 minuter.

Har precis kirrat beas b-day present, så nu är jag fattig igen, men vafan hon fyller ju bara 19 en gång! :)

smygfota Christoffer och eeelin :)

You are my heaven

Sitter på skype med bea och är super social, känns ju bra att vi är ca 50 meter ifrån varandra, men att båda är för lata för att komma till den andra för att säga nått :)

Orienterade imorse på idrotten, och jag trodde seriöst att jag skulle frys till is. Vad har hänt liksom? Hur kan det vara så kallt nu?
Nej men efter skolan så drog jag till jordbro och gymmade, sen så mötte jag Lisa, Sofia och Josefin i Handen för en fika. Sebbe, Elias och Rasmus joinade oss efter ett tag och vi hade det uuuuber mysigt :) Led på hemvägen av kylan så både jag och Sofia bäddade ner oss i soffan med filtar och kollade på Top Model när vi kom hem.

Nu ska jag sleepa, natti natti  :)


Käften innan jag sänker dig med en halv m m miss!

Nu har jag och Bea snart svullat i 5 timmar, typ?? Åkte direkt till taco bar efter skolan och sen blev det godis,cola,chips från sabis och direkt hem till Bee. Vi kollade tsatziki och guess fucking what? JAG SOMNADE!! Sen kollade vi några avsnitt av Big brother och nu sitter vi här och spyr snart. Bra att jag ska på rådgivning på SATS i morgon iallafall, I need it.

Nu ska vi ta en promenad...till bussen. PUSS



Ziperall och girafftofflor, älskar Beas garderob <3

@ Felicias crib

Nu har vi pluggat klart för idag och ska gå och lägga oss framför DH för att ladda inför i morgon. Kl 8 springer vi cooper test och direkt efter det har vi svenska redovisning. Inte nog med det, efter det har vi Matte C prov, snälla döda mig. Eller, ge mig bara mitt IG direkt.

Felicia drar mig ur soffan nu, HEJDÅ


Natti

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på ett avsnitt av the lying game, tänkte att jag skulle uppdatera lite snabbt innan jag somnar för natten.
Har varit i skolan idag som alla andra barn i sverige också har varit.
Samhälle -.-
Matte
Spanska
Historia med Dalibor :)
Engelska till halv fem.

Skit tråkig skol dag men direkt efter det så kutade jag och Linn till Handenterminalen och tog pendeln in till stan för att hälsa på William som ligger inne på SÖS, satt och pratade med honom ända tills besökstiden var slut vid 7.
Jag och Linn drog förbi pressbyrån snabbt för en liten energiboost av socker innan vi åkte hem till Gudö igen, Imorgon börjar jag kl 8 med orientering, får se om det går lika dåligt för oss somd et gjorde för en vecka sen. Efter idrott så har jag svenska prov i 2 timmar, efter det så tänkte jag faktiskt ta mig i kragen och dra till jordbro för att gymma. Vi får se hur det går :)

'
Balen 2011
Elin, Linn, Sebbe, Jag och William:)

Nu ska jag soova, ser inte fram emot imorgonbitti, hatar att gå upp för tidigt på morgonarna

old times

Tror seriöst att godispåsen som ligger bredvid mig är räddningen på min kväll. Kom nyss innanför dörren igen, jag och syster tog en tur till Älta och hälsade på alla gamla träningskompisar, bea skulle ge lite saker till sophie så vi satt där en stund. Det var jättekul att träffa alla igen. Man fick tillbaka sånna minnen, sjukt att det var snart 4 år sen jag åkte därifrån-
Nu till en annan sak, Mina händer svider som in i eftersom jag har på något sätt lyckats med att få två feta brännsår på händerna efter ett misslyckat försökt på att laga mat. Jag lyckades även med att tappa bort mina nycklar idag -.- Men iallafall, tog en mysig lunch med Elin efter skolan innan jag drog och hämtade Ludde och Filippa.

Wheey nu ska jag fortsätta med att plugga innan jag går och lägger mig bredvid syrran som har DH maraton just nu!

 


 

Wille, mina tankar går ut till dig, du är stark, och du ska se att du snart är på benen igen! :)

 


 


FAN VA JAG ÄR DÅLIG

Kul att jag vaknade för typ 20 min sen, askul.verkligen. Tur att jag inte missar så mycket men ändå. Så jag ska väll ligga och kolla lite DH och sen plugga matte, vid kl 5 ska jag jobba. Ajaaa pusshej

Kalmar weekend

Nu är jag äntligen hemma, har haft en galet bra helg! Åkte dit i fredags och kom fram på kvällen. Vi hämtade upp Jenny och åt god buffé på pappas och susannes hotell framför idol. Sen drog jag och Jenny hem och fixade och förade i hennes aaaaaasssnygga lägenhet (avundsjuk). Vi drog till Palace nattklubb och festade all night long. Jenny jobbar där så det var gratis dricka hela kvällen, fyfan säger jag bara. Newkid uppträdde också, visste typ halvt vem han var men han va grym. Sen vet jag inte hur, men jag och Jenny hamnade i Newkid's loge tillsammans med han och hans DJ. Sweeeet nipples va söt han var och astrevlig. Dock var hans DJ mindre söt och mindre trevlig, trodde han skulle våldta mig. Men dom beställde in sjukt mycket drinkar till oss så de va ju nice å sitta där ändå. Aja, vi var där till stängning sen drog alla vi till max och nattkäka och sen drog vi hem och däcka direkt.
Mådde mindre bra när klockan ringde, huvudet värkte och trodde jag skulle spy. Men det var bara att göra i ordning sig och åka på 100-års kalas. Men det var jätte trevligt, och så häftigt. 100 års kalas var tamejfan ballt. Mådde illa resten av dagen men det fixade sig med en fet pizza och lite mer alkohol så var kvällen igång igen. Vi drog till Palace igår igen och dansa loss ända till stängning. Vi satt i vipen där alla brats spruta champange, så va inte speciellt fräsch. Shottarna slog hårt på Jenny så jag och Hampus släpade hem henne. Men har haft en stöööört bra kväll och man ska inte underskatta nattlivet i Kalmar.

Nu ska jag sova, inte fått nån sömn på hela helgen. PUSS

 


slöa tjejer.

Nu har jag och Linn klämt i oss chokladbollar som vi bakade eftersom vi inte hade varken godis eller chips hemma. Det går ju inteee!!
Ja vad har man gjort idag då? Limpan har hållt mig sällskap hela dagen lång, degat oss i soffan eller vid matbordet. Drog hem till henne en snabbis för idioten hade glömt laddaren hemma och tydligen så känner hon sig naken utan en telefon. Det kan jag hålla med om :)

Nej nu så ska vi sätta på teven och förmodligen somna framför något halvdåligt program. Båda vi är sjukt trötta så det blir en tidig kväll för oss.

Puss och kram!

Its friday friday!

Blev lite ändrade planer för kvällen, men du så ska jag iväg för att träffa tjejerna, äta middag och snacka en massa skit :) Sen så får man ju hoppas att syrran och gänget har det bäst i Kalmar du i helgen
Puss på er!♥

Wheey

.. äntligen fredag, hade det svårt att komma upp ur sängen imorse också men tillslut så klev jag upp. Min buss går om ca 12 minuter så jag måste skyyyynda mig nuu!
Efter skolan så blir det Mia's med Elin och sen filmkväll ikväll kanske?


Wheeey morgonpigg tjej :)

Busy

HALLÅ DÄR, fasen vilket jävla väder det är ute. Var nyss och gjorde lite ärenden och fan, såg ju ingenting när jag körde. Ge mig värme, en sandstrand och en paraplydrink tack!

Idag gick jag inte i skolan så länge, från 10-13. Då åkte jag till handen och betalade flaket på banken och sen hem. Har massvis att göra idag. Jag åker ju till Kalmar i morgon bitti, vi ska på 100-års kalas på lördag så jag är borta från fre-sön. Så jag måste börja packa och åka till Lina och låna en klänning. Sen ska jag träffa Kemo också, han åker till USA på söndag i 3 veckor så ikväll är sista kvällen innan han åker :( Sen ska jag också fixa med mitt re-entry permit så jag kan åka till USA i jul. Ska scanna in bild och skicka till mamma så jag får mitt re-entry permit, travel docs etc.

Wish me luck! Nu ska jag hämta Kina vid bussen sen blir det nog ett avsnitt av DH eftersom min box kom idag :)


Making today ridiculously amazing

Kom hem vid 11 tiden igår, tänkte mysa lite med storasyster innan jag gick och la mig, det hela slutade med att hon fick psykbryt i min stuga och satt och sjöng till Legally Blonde musikalen. eeh ja..
Snooza som fan gjorde jag imorse, gick tillslut upp när klockan var 5 över 8, 15 minuter innan jag var tvungen att cykla till bussen. Hann gjorde jag och skönt var det att sova extra länge så klaga tänker jag knappast göra.
Slutade efter 2 lektioner och då var det raka vägen hem till sängen igen :)

Nu så ska jag slänga ihop lite mat åt mina ungar innan dem ska iväg på friidrott. Jag hoppas att alla från gamla 9.1 har det otroligt mysigt på återträffen / klassfikat, känns surt att jag inte kan vara där ♥


Buu!! det regnar ute... :(

B00red

Hej hej jag sitter fortfarande barnvakt i Tyresö, Martin är i och för sig påväg hem men jag är riktigt trött, kommer slockna nuuuuuu. Inget plugg idag och imorgon så slutar jag efter 2 lektioner kl 11:15 så de e niiice. jag vet att ni blir avundsjuka nu!

Jamen kul har jag det iallafall!

Fuck


?

Sitter i skolan just nu med Emelie och Moa och vi har slutat för dan, har egentligen klassråd om en halvtimma men jag funderar på att skippad et och bara dra hem. Extremt onödigt att stanna men men.
Hade orientering imorse, våran lärare måste ha trott att alla i klassen är efterblivna eftersom nästan ingen hittade någon kontroll av alla 12 som fanns. Vi gav upp efter en halvtimma och knallade tillbaka till skolan.

Nu drar jag fan hem, tänker inte stanna för att diskutera om klassen. Hem för att sova sen flr att jobba! :)

.


Onödig dag

Helt sjukt va trött jag är, förstår dock inte varför. Åkte till skolan vid 12 vilket var heeeelt onödigt. Gjorde inte ett skit i skolan, hängde mest. Efter skolan skjutsade Talip mig, Laura å Mimmi till centrum där vi käka sushi. Det var stööört gott. Mimmi och jag köpte med oss godis också innan vi åkte hem. Sen dess har jag inte gjort mycket, farmor och farfar kom förbi en sväng på kvällen med lite käk.

Nu ska jag hitta nåt kul att somna till, kollade nyss the lying game, aaahhh helt sjukt vad bra det är! Sen beställde jag hem Desperate Housewives season 6 också för har inte sett dom 2 senaste säsongerna. Så snart blir de DH marathon. Hihi. PUSS


Flashback

Sitter och väljer ut massa bilder till mitt projektarbete, helt sjukt vad jag saknar :')

New beginning

Ja att komma till skogås igår gick väl inte direkt som jag hade tänkt mig. 4 bussar och 1 inställt pendeltåg senare så satt jag hemma hos Katja. Riktigt nice med B&J's, godis, ansiktskrämer och chips :)
Hur jag sov på natten är en annan femma, vaknade att jag låg med fötterna vid katjas huvve med en filt och ingen kudde?  A då börjar man undra vad man gör på natten.

Efter skolan så tog jag och Linn våran nästan dagliga fika på Espresso House, tror fan vi håller på att bli stammisar snart asså. Nu ska jag plugga 'gigantiskt' mycket historia så jag har åtminstone någon chans på provet imorgon.

Bilder från idag och igårkväll :)



Heej Gabbe! Heej Emma :)

Gudö-Skogåååååås

Nu drar jag till Katjas hoods, suger att hon bor borta i Skogås but thats life :) Vi tänkte ha myskväll med lite godis och ansiktsmasker och sånt.
Imorgon börjar dagen kl tio i 9 till 14 sen så får vi se vad som händer. Ska försöka få teknikern på skolan att fixa min musplatta, nått har hamnat under den så det låter lite Wackooo.

Nu gäller det att tajma bussen så vi höres! ♥

Effektiv

Har varit asduktig idag, tycker jag iallafall. Vaknade vid tolv och började städa. Rensade ur min garderob, tog ur alla sommarkläder och in med vinterkläderna. Röjde rummet och dammsugade hela huset. Sen gjorde jag i ordning mig och åkte till stan för ett jobbmöte. Mötet gick riktigt bra och kom nyss hem därifrån. Snart ska jag träffa Kemo och i morgon äre skola igen, wiho!

Cheers to the freaking weekend

Nu har jag varit vaken i 3 timmar, men dem enda gångerna jag har gått upp ur sängen har varit för att duscha och äta, och här tänker jag stanna hela dagen.
Har så sjukt mycket träningsvärk men fråga mig inte ifrån vad för det vet jag inte själv. Trött är jag också. Det som suger mest är väl att jag måste plugga gärnet idag även fast jag inte orkar. Har både engelska prov och Historia prov på tisdag.. Jaaaaa! :)

Nu ska jag sluta klaga, låter jätte bitter ju. Nej men igår så spenderades större delen av dagen i soffan, sen fram mot kvällen så mötte jag upp Linn och vi drog till Handen för att träffa Katja, Elin och Emma. Vi stötte på Surre så vi drog med hem till hans polare ett tag innan vi drog vidare. Påvägen hem från gudö's busshållsplats så kom hälften av våran gammla klass gåendes, så det var rätt kul eftersom man inte har träffat någon av dem på ett bra tag.  Jag och Linn stod och snackade med dem ett bra tag innan det blev alldeles för kallt.

Kanke kommer ett till inlägg från mig ikväll annars så lär ju Beabus uppdatera. ♥


Jag och mina ninja kompisar

Gårkvällen blev riktigt lyckad, men spårade ut for real på slutet. Började med att bjuda vår fina Bea på middag på mongoliska sen hittade vi en as nice bar typ breve där vi satt och föra med en assnygg bartender. Vi drog vidare till Sogni och sen till Nype där de va sjuuuuuukt mycket folk. Och bland alla var en brud som tydligen hatar mig. Hon drog mig i håret på dansgolvet, armbågade mig, knuffade in mig mot väggen, hällde ut drinkar på min rygg, hoppade på felicia, tryckte upp mig mot väggen och skrek hora, jag in på toaletten och böla, mimmi ut på dansgolvet och hoppar på bruden. Hon springer ut gråtandes från Nype. Alltså DRAAAMA, kändes som att det var hämtat direkt från jersey shore. Sen mitt i allt va Bea borta och vi fick inte tag på henne för nej, hon hade tappat sin nya iphone. Bra Bea, bra!

Idag iallafall blev de en fet bakispizza och sen åkte jag hem och slagga halva dagen. Nu ska jag sova lite till. Puss


u mad bro?

Chillar i sängen med godis medans jag har en störd konversation med Linn på skype, Rätt så mysigt asså.


Idag så hade vi stadsvandring med klassen, det sög ju. Men efter det så hamnade jag, Emma och Katja på en Thai-restaurang där vi käkade lunch och satt och snackade, Glömde bort tiden totalt så vi kom till bowlingen typ 20 minuter för sent. Varken jag eller Katja hade någon chans emot Peter som vann med över 200 poäng..

Mötte Linn sen som hade varit på Naturhistoriska museet så vi åkte hem till henne, lagade mat och hon fick masseraaaaa mig :) Hiihih

Nu på kvällen så fikade jag med ett par tjejkompisar på Café 60, riktigt mysigt hade vi det!


Nej nu ska jag tvätta bort sminket och så innan jag hoppar i säng. Glad fredag på er allihop dååå!!

RSS 2.0