31 Dec, 2011

1 timma och 2 brända fingrar senare så är håret lockat och jag ska nu äta god middag med familjen + Kims familj. ska bli rikigt gott faktiskt. Senare drar jag och firar nyår med tjejerna. WEHOOOOO!!




♥Gott nytt år!♥

slutet av 2011

Okej jag tänkte att det kanske var bra om jag bloggade sista dagen på året. Har totalt glömt bort bloggen men det har varit rätt så stressigt nu dom sista dagarna.
Var iallafall i stan med Linn i onsdags var det nog, mötte upp Sofie,Emma, och Elin jagade runt som en jävla galning efter sin monroe jacka. Blev tillslut en annan men lika fin var den :) Jag lyckades hitta en klänning till nyår som jag blev någolunda nöjd med. Blev första bästa liksom.

Torsdagen spenderades med bästa och finaste Mikaela som jag inte har sett på år och dagar. Käkade Sushi och satt och snackade om allt som hänt, tog en lååång promenad runt ställen där vi spenderade den största delen av sommaren med folk som vi tyvärr har glidit ifrån. Det var lite mysigt.

Igår kväll så åt jag middag hemma hos Emelie med Johan och surre. Grymt mysig kväll verkligen. Låg faktiskt och kollade på matchen mellan Sverige-Slovakien. Duktig tjej som inte somnade :)
nej fan nu räcker det, orkar inte skriva mer men min vecka och jullovet hittils har varit grymt skönt, längtar bara tills syster kommer hem den 10e


Philadelphia - Hershey

Ligger på hotellrummet nu och kollar Jersey shore marathon på MTV, det började imorse håller på hela natten, hela dagen imorgon och natten till söndag. Dom visar från säsong 1. Askul å se massa grejer man glömt. Aaanyways imorgon är det heldag i hershey sen åker vi hem och firar in det nya året. Familjen ska bort på middag och jag ska till warrenton å fira med spriiiiit. Pusssssss



2011

Tre händelser som varit bra det här året?

1. Att min fina lillasyster bestämde sig att flytta hem till Sverige igen. Utan henne är jag inte hel. Kändes så overkligt när vi bodde så långt ifrån varandra. Älskar att jag bara kan springa ut till henne så fort det är någonting, sno varandras kläder, bråka, gå ut och shoppa tillsammans, berätta allt för varandra. Hon är bäst min syster.

2. Zakynthos resan med massa underbara brudar och min fina Lina.


3. Alla tre USA resor jag gjort i år. Att ha sin mamma på andra sidan jordklotet är inte lätt, och att få spendera kvalitets tid 3 gånger om året för mig är värt guld. Jag älskar dig mamma!



4. Alla underbara kvällar och nätter med mina fina tjejor. Roadtrip med Flisan,Lucas och Johan. Min födelsedag. Midsommar på Ornö. Taconight. När jag blev attackerad av Alice på nype (va faktiskt ganska kul)
5. Att jag tog körkort!!!!!! Bästa jag gjort!!

Fem händelser som varit sämst det här året?
1. Att säga hejdå till mamma på flygplatsen.
2. Att jag glidit ifrån min Mikaela mer och mer, men det ska bli bättring.
3. Att jag låtit killar ta över och gjort mitt liv till ett helvette ibland. 
4. -
5. -

Vad har du lärt dig i år?
Att man ska vara försiktig om det man har, för nästa sekund har du förlorat något som betyder mycket för dig. Att inte tro så gott om alla människor och inte lita på alla, för det finns faktiskt inte många i denna värld man faktiskt kan lita på. Tyvärr.

Blev året som du har tänkt dig?
Hade inte förväntat mig speciellt mycket. Men ja, om man bortser från allt drama. Hatar drama, även fast jag är tjej.

Vilka kläder har du använt mest?
Mina hunters

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Swedish house mafia, avicii, öööhm, inte vet jag

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Sons of anarchy (!!!), desperate housewives, 90210, entourage, modern family, lying game, pretty little liars

Vilka människor har du hängt mest med år?
Flisan,Lina,Laura,Bea,syster,Romina,Mimmi,Yamina,Emma <3

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Så många fina! Zakynthos tjejerna, romina, kulin o massa andra.

Vad är det vackraste du fått i år?
Haha vackraste? Kan man få nåt vackert? Äh, ändrar det till bästa och det är nog min iphone min macbook pro, min edblad ring från lina och min dkny klocka :)

Vad är det bästa du har läst?
Elsas mode typ de ända jag läst

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säkert?

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Vänner är väll att överdriva men gamla tränare och gamla klasskompisar

Vad var din största framgång 2011?

Mitt körkort

Bästa köpet?
Mina resor och min iphone

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, kläder, DRICKA

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Förade och åt middag med mina fina tjejer hos Felicia innan det blev utgång som spårade för vissa och lite mindre för andra. Hade en awesome natt!

Suburgatory

Kom hem för några timmar sedan och sen dess har jag sovit och kollat suburgatory. Slut som rockstjärna, eeeh? Var på middag och musikal igår, haha var mysigt faktiskt. I kväll åker vi mot hershey och stannar drä över natten och i morgon är det nyååååår. Gött.

Tänkte bara tipsa om en egentligen helt värdelös men asskön serie. Har kollat på den nu på bilresorna, suburgatory heter den. Finns dock bara 9 avsnitt ute eftersom den är ganska ny. Sen kan jag inte vääänta tills nästa vecka då både the lying games och jersey shore börjar igen. Och snart börjar 90210 också. Älskar januari!
Nu ska jag packa och göra i ordning mig. Puss


Crystal city

Har uppdaterat dåligt men känner att jag vill göra andra saker än att sitta å blogga när jag är här. Nu drar jag in till crystal city, blir kvar där över natten woooopaaa


Mellandagsfucking rea

Hann inte blogga igår, eller jag orkade inte helt enkelt men jag gjorde inte så mycket. passade Noa ett litet tag på förmiddagen innan jag och pappa stressade in till Heron City för att gå på bio. Vi såg Sherlock Holmes, och ärligt talat så tyckte jag det var grymt bra :)
På kvällen så mötte jag upp Linn och vi tog en lång promenad runt gudö och längs gudö-ån. Tog väl ca 2 timmar men vi hade massa att snacka om så tiden bara rann iväg.

Nu så ska jag dra in till stan, det är ju fortfarande rea överallt såd et lär ju vara fullt med människor men jag och Linn ska försöka hitta någon klänning till Nyår. Får snart panik för jag har inget planerat känns det som.


problem numero uno

Dagmar kan ta sig. Blåser bort så fort man kliver utanför dörren och sova kan man heller inte göra för att det låter så förjävligt. så dra långt härifrån. tack!

Jul <3

Åh har haft en helt underbar jul med familj, god mat, fina presenter, spel å massa annat. Precis så en jul ska vara. Mammas svenska underbara köttbullar slog nog allt, har precis ätit lite av dom nu igen till brunch. Det ända som saknades igår var väll kalle anka, buuhu.
Fick iallafall massor av fina saker. Fick en macbook pro som jag sitter och skriver på nu, wihi älskar den. Sen kläder, underkläder från VS, massa smink, högtalare, träningskläder å andra småsaker. Så är hur nöjd och glad som helst. På kvällen hoppade vi ner i Jacuzzin och sen spelade wii hela kvällen. Sen däckade CJ och jag framför legally blonde. Tack för en underbar jul allihopa!
Ikväll ska vi till aquia och kolla bio, mys!
Stoffe blev glad för sitt justin bieber wrapping paper
Yeaaahhh jag vann över stoffe i ett drinking game
Jag och min pärla
WTF? Hur fan är det här belly flop?

God jul!

Vaknade kl 9 imorse efter inte alls mycket sömn men vafan jag drog mig upp ur sängen och joinade familjen för champagnefrukost. asmysigt men pigg var jag inte så jag gick och la mig igen tills kl 12. Släkten skulle komma vid 13 så bråttom blev det, platta håret, sminka mig, försökte hitta ett par hela strumpbyxor. slog in de sista julklapparna hann jag också göra :)
Pratade lite med mammsen och Syster också, dem firar ju inte jul förens imorgon så dom får vänta lite längre :)
Hade iallafall en asmysig julafton, känns otroligt att det redan har gått ett år sen jag kom hit.
Orkade inte ta så mycket bilder idag men jag är jättenöjd för mina fina julklappar.

Nu ska jag ta och ringa mamma för att se om hon har fixat lite saker medans jag väntar på att Surre ska komma hit.

Jag och min fina pappa♥

Merry christmas!

Vaknade for en stund sen och ska snart gora i ordning mig. Har nyss pratat med pappa och syster och kanns sa konstigt att alla firar jul idag medans jag vantar tills i morgon. Kanns inte heller som att det ar jul nar jag kollar ut mot poolen och solen skiner, men jag klagar inte :)

Igar var jag, mamma och CJ ute hela dagen och kopte julklappar. Sa nu ar jag antligen klar med alla julisar till alla och allt ar inslaget. Pa kvallen fargade vi mitt och mammas har, mitt blev helt javla GUL/ROTT sa ska till Sallys idag och hamta silver schampoo. Vi ska till IKEA ocksa och kopa prins korv sen hem och julbaka.

Nu ska jag platta mitt gul/roda har och kla pa mig lite. Pussss


Antligen har

Kan inte beskriva hur skont det ar att vara har. Kanslan av att springa in i mammas armar pa flygplatsen, jag ar sa lycklig! Och nar the officer i tullen log och sa "welcome home", kanslan ar obeskrivlig. Det ar sa himla mysigt har, julgranen uppe, julstrumporna uppe!

Joel och hundarna kom nyss och vackte mig och ska gora i ordning mig sen aka till spotsylvania mall och handla dom sista julisarna och kanske nat till mig sjalv :)

MYS

22 December

Ligger nerbäddad i sängen och snackar med mamma på telefon, hon är påväg till flygplatsen för att hämta syster min. Flyget är försenenat lite så det lär ta sin tid.
Nu på kvällen så har jag myst hemma hos Romina med Linn och snackat en massa, har inte varit på det bästa humöret heller, vet inte vad det beror på men jag saknar min syster så sjukt mycket även fast hon bara har avrit borta i en dag. Hur fan ska jag klara av julafton, mellandagarna, nyår och alla andra dagar utan henne. Känns så tomt hemma utan henne. Känner mig grymt patetisk osv men men :)
Asså kan ni fatta att imorgon är det bara 1 dag kvar till julafton, jag har ingen julkänsla i kroppen överhuvudtaget, men jag hoppas att det blir en bra julafton och ett bra avslut på 2011

 


Frankrike

Då är jag i Frankrike då och sitter i min gate efter åååårets jävla köer för att komma till min terminal. Jag sov hela vägen hit och nu är jag aaaashungrig. Ska gå runt å kolla vad som finns å käka lite lunch, haha ensam tjej! Nu vill jag bara vara frammeeeee


Evelina 18!

Kom hem för en stund sen från födelsedagsfirande för Eve som fyllde 18 idag. Det var hur trevligt som helst, körde dock nyktert eftersom jag ska sitta på ett flygplan HELA dagen i morgon, 20 timmar rättare sagt. Är INTE så taggad på det, men värte när man är framme sen. Jag är heeeelt slut orkar inte skriva nåt alls, vi hörs väll när jag är framme i USA eller nåt. PÖSS

Jul lov

Har haft en underbar start på jul lovet. Sov ut imorse och gick till skolan i 45 minuter, as mysig julfika med klassen.
Efter det så drog jag och syster till Handen och lunchade. Fick med mig en ny blus och lite underkläder med mig hem också. Firade en lite förtidigt jul med bea också eftersom hon drar till andra sidan Atlanten för att spendera jul med den andra halvan av familjen redan imorgon.
Träffade Romis en snabbis innan jag mötte upp Stephanie, Meltem och Amy i Handen och vi käkade snabbt innan vi åkte hem till Meltem och hade en riktigt mysig kväll. Jag är så lyckligt lottad att jag har sånna fina underbara vänner som ställer upp i vått och torrt, som finns där när man verkligen behöver dem♥

Älskar dig min finaste♥

mumma!


A tänkte bara påpeka dårå att idag är det 1 år. 365 dagar. Sen jag satte mig på flyget hem till Sverige igen :)

Full rulle

Uäh kan inte sova, eller har inte direkt försökt men är absolut inte trött. Har legat och surrat med idiot jimmy i 2 timmar men han dissa mig för att sova han också. Blir väll lite sons of anarchy så jag kommer upp till avslutningen i morgon.

Idag har jag,Lina och Ellan varit i farsta och fixat present till Eve som fyller år i morgon. Blev riktigt bra faktiskt! Vi drog en max också innan vi åkte hem och chilla hos Lina. Nu på kvällen har jag gjort knäck, möööms. I morgon är det skolavslutning sen ska jag och syrran äta sushi. Sen är det hem och packa, få lite julklappar sen fixa mig och dra till globen där Eve har sin 18 års fest. Ska bli riktigt kul! Får dock inte komma hem för sent eftersom jag ska vara på arlanda 4.50.

Vi hörs i morgon,pussss

Jul i USA

YEEEEEY! Igår när jag kom hem låg mitt nya green card på bänken, jag är sååååååå himla glad och lättad. Finally. Green card tills åtminstone 2021. Känns bra. Så på torsdag 06.50 går mitt flyg mot usa och jag längtar ihjäl mig. Få träffa mamma, storebror, Joel, Caroline få fira jul med andra halvan av familjen, gå ut och shoppa med mamma, umgås, festa och bara ha skitkul.
Och de här lät inte heller helt fel :

Busted/Baller Christmas Sweater party
Alright, the name pretty much says it all! Everyone wear your most hideous or ballin sweater because its time to get festive! We're going to break out the red wine and cigars, blast some music and get hammered. Beer pong is a given but alcohol will be in short supply so please BYOB. Of course, I'm going to try to have some cider and a few other things going on but please feel free to make suggestions on the event wall. Please feel free to bring whoever but just let me know. Merry Christmas. If there are any questions, text me at 7034026619.



Afraid of losing you

You stand by me
And you believe in me
Like nobody ever has
When my world goes crazy
You're right there to save me
You make me see how much I once had...

You don't have to save me

Ingen blogg lust whatsoever men jag har ändå inget bättre för mig. so here we go!
Ligger nyduschad och nerbäddad i sängen, har väl tänkt att kolla ett avsnitt 90210 innan jag somnar.

I helgen har jag inte gjort annat än att ta det lugnt. Hela gårdagen så julhandlade jag med syster, har inga julklappar kvar nu förutom 2 st vilket e najs! Åkte till Josefine på kvällen och vi mös framför en skräckfilm. Senare joinade Lisa, Christian och Jessica också. Vi har legat i Josefines soffa hela dagen och käkat lussebullar, tog alla krafter i kroppen att bara ställa sig upp för att klä på sig för att dra hemåt liksom. Hände lite saker på morgonen som fick mig på grymt dåligt humör, de flesta vet redan hur jag är på morgonarna och idag var det inge kul haha. Jag blev lite gladare på kvällen när jag fick mysa lite med dem bästa.
Det har tagit liksom 2 timmar för mig att att skriva det här inlägget, skypar med Alisha sååå :)


Bakismat

Snart kommer Jill och Romina å hämtar mig så ska vi åka å äta lite bakispizza. Det enda jag vill ha just nu, har mått så jääääkla dåligt hela dagen . Var inte speciellt kul att vara tränare imorse men pappa som är räddare i nöden å skjutsa dit mig och väntade tills jag va klar. Resten av dagen har jag sovit sovit sovit. Heeerrå


Natti

Från bea å Broster


Playing by my rules

Har haft ett sjukt skön dag i skolan. Hade engelska kl 8 men vi satt bara på borden och körde nån lek typ, sen kollade vi på en dokumentär om danska soldater i Afghanistan. Det var ju roligt osv. Slutade 11:20 och då sprang jag till centrum för att köpa julklapp till lillebror sen yrade jag och Romina runt i Brandbergen ett tag innan vi mötte Bea på SATS åkte hem en sväng men nu är jag i Tyresö och sitter barnvakt tills ikväll någon gång. Sen blir det myskväll med de bästa :)


Nu leker Noa, Romis Bea med Tomten på Port73. Buu jag vill ju också :)

8 dagar

Ligger nerbäddad i min säng och ska snart sova, måste egentligen plugga massa begrepp tills imorgon men jag pallar verkligen inte. Måste sova!

Hade en grymt bra morgon faktiskt, förutom att jag missade bussen, somnade i soffan under svenska lektionen med Amy på min ena axeln, och meltem i knät. Hade matte prov senare på dagen som förstörde hela dagen. Fikade men finaste Lisa på espresso house, var jätte länge sen vi sågs så vi satt och snackade rätt länge. hann med att julhandla lite, fick med mig en ny jacka hem också :)
Mötte syster nu på kvällen i trollbäcken och vi käkade en sen middag tillsammans på Kina restaurangen. Asmysigt faktiskt.

Mysmiddag:)


 

min finaste ängel♥


Möte nr 2

Idag mår jag verkligen pissdåligt, vill ligga kvar i sängen hela dagen. Orkar inte hålla ögonen öppna för de gör så sjukt ont i huvet :( ska försöka slänga i mig nån macka innan jag drar men har ingen matlust. Syster har iallafall lovat att vi ska käka sushi tillsammans när mitt möte är slut. Ååh då ska jag ge mig ut i det kalla vädret då...PUSS


Möte

Nu drar jag in till pure för studentskiva möte, är så jäääävla taggad för studenten nu de är helt sjukt. Efter det ska jag förbi Maria en snabbis och hämta saker jag ska ta med till USA för jag åker ju nästa vecka!!!! Aah vad jag längtar :D


Jaaaaaaaaaahahhahahha :)

Lyckades försova mig imorse, bra tjej, min kropp ville liksom inte gå upp alls.

Jag och Emma har deeptalk just nu på Naturkunskapen medans andra har betygsamtal. Fick tillbaka mitt prov. wheeeeeey fick ett B :) Ikväll så ska jag jobba sen plugga fett med matte... Bra dag idag!



Gymmmmaaaa

Sitter på gymmet nu o väntar på rodde. Han kommer om tio å då ska vi köra hårt ben och rumppass sen ska axlarna få lida lite också :D yeeeeej pussen


Bra skola

Rominas skola vs min skola

 


stämplad

Ta mitt liv. kill me ba.
•Historia uppgift
•Historia Prov
•spanska läxförhör
•Saco-mässan uppgift
•Samhälle läxförhör
•världens j*vla matteprov
Allt tills på fredag, åh nämde jag hade redovisning idag också. Åh vad jag älskar skolan såhär precis innan jul.

Har suttit i timmar och försökt att skriva klart den här cp uppgiften för Dalibor, han kan ta sig för det är inte kul att sitta nu på natten och skriva klart den. Tack Dalle Tack!


hejdå.. vi får se om jag överlever denna förjävliga vecka

You learn

Har krupit ner i sängen nu och ska kolla SOA innan jag somnar, är helt slut. Gick upp tidigt i morse för att vara tränare till små flickorna. Efter träningen åkte jag och väckte jimmy, tog ett taga att få upp honom. Chillade där tills 6 och efter det har jag städat huset och chillat med bästa syster.

I morgon är det engelska prov, yehaa! Natti


I got you

har precis kommit hem från Romis, känns som att jag har spenderat alldeles för mycket tid där, har börjat bli som mitt andra hem liksom :)

I fredags så deppade jag, Romina och Bea sönder framför idol. Ville gå och gråta i ett hörn för att det här är det sista året. Hallå tv4 vafan gör ni??? När agnes sjöng vinnarlåten från 2005 så dog vi nog alla tre.

Igår så åkte jag och Romina till Forellen för att kolla på Linns dansuppvisning, as grymma småkillar som breakdansade, det var sjukt kul att få se det och sen såklart Linn dansa. På kvällen så hade jag, Romina, Julia och Linn myskväll hemma hos Isabell med middag, bastu, ben&jerrys och skräckfilmer. Satt och skaka medans Isabell och Julia satt och skrek på varsin sida av mig. Limpan sov igenom båda filmerna och Romina blev allmänt irriterad på att vi satt och snackade under filmen för att lugna ner oss själva. Aaa hade riktigt svårt att sova inatt, låg och snackade i telefon större delen av tiden, Surre fick lugna ner mig för jag blev asnojig när det blåste så mycket så hela huset knakade.. hey fegis!

Nyvakna tjejer:)




Plugg lördag

Kul att jag har så sjuuuuukt mycket att göra i skolan att jag sitter hemma på en lördagskväll och försöker plugga. Dock glömde jag typ allt i skolan så kan bara göra turism -.- ska väl sätta igång med det nuuuuuu. Btw, ÄLSKAR min iPhone kan ju blogga öveeerallt. Bea ❤iPhone


Mysfredag

Nu sitter jag å myser i rominas soffa och spelar temple run hähä sociala tjejer. Vi väntar på flisan som är med Surre sen blir de myyyskväll med idolfinal. Aa nä nu ska vi laga mat pöss!!


Gymmet nu!


Rinkeby gansters

Vaknade för en stund sen och idag är det plugg hemma som gäller. Tydligen har hela mitt turism arbete försvunnit så måste skriva om allting!!! Sen är det samhälleprov i morgon, yeey och muntligt prov i cambridge. På måndag är det prov i cambridge igen och sen psykologi prov och två turism uppgifter ska bli klara. Har också ringt och skällt ut tele2 för jag jäkligt irriterad just nu, mitt sim fungerar fortfarande inte!!!

Ska åka ner till port 73 om en stund och ta ett surr med tele2 där. Hoppas dom fixar det.
Igår kväll åkte jag och Romina till fucking sundbyberg klockan 11 på kvällen för att besikta bilen. Haha vi hamnade i rinkeby, lite vilse. Kom tillslut rätt och var inte hemma förns 12, halv 1.


@ school

Har nyss kollat på världens äckligaste film på Naturkunskapen, har sett den 2 gånger innan men det gör inte saken bättre. Gott att äta McDonalds varje dag i en månad, eller? :) Nej men jag och emma softar med axel i soffan nu innan vi har svenska. puss på er

Glad tjej

Körde en spontanare, ååhwieee :D

She's the girl that you love to hate

Då var man hemma igen då. Var med Elin i Handen ett tag, tog en fika/middag och satt och snackade. Gick runt liute i affärer och jag fick faktiskt med mig en mysig stickad tröja från Gina hem. Fick ångest där eftersom jag måste verkligen hålla hårt i pengarna nu när det är jul.
Just nu så sitter min syster här bredvid och rockar som fan till gamla svenska klassiker, tänkte joina henne så puss.

Utgång vare ja

Igår vaknade jag av tusen missade samtal klockan 2, fattar inte hur jag kunde sova så länge. Så hoppade in i duschen sen drog jag till Lina där vi fixade oss och åt kock Frankieees goda mat. Jimmy körde in oss till stan där det var förkrök hos Mats med Frunck, Bella, Kevva och Jessica. Sen blev det woken och där var några av Zakynthos brudarna, äääälskar woken! Sen vet jag fan inte vad som hände, vi flängde överallt. Pure, L'angolo, Amba, Stures och sen Magenta.

Haha älskar vakten som stod och asgarva åt mitt långa namn, skitstressande. Var lagom sliten i morse också när jag skulle upp och vara tränare. Meeeen såäre!
Nu blire mys med syster sen kanske en sväng till Jimpa. PUSS



Just say whenever

Är på sjukt bra humör idag, vet egentligen inte varför men har väl vaknat på rätt sida eller något.
Nu ska jag snart knalla mot bussen och möta finaste Elin på en fika och lite tjejsnack. Ska bli grymt mysigt eftersom vi inte har setts på ett bra tag.
Puss och kram♥

Jag visstere

DU ÄCKLAR MIG, VILL ALDRIG MER SE DIG.

VS fashion show

Har suttit och kollat på Victoria's Secret Fashion Show 2011 nu och jag dör. Bokstavligen.. så sjukt snygga dom är!
Blir as motiverad och taggad för att börja gymma nu. Naee, blir mest deppig asså. Hejdå nu ska jag gå och gråta lite till.




gotta get down on friday

Håkan kliar mig i håret och hundarna dom är osköna. Det och syrrans inlägg tidigare summerar väl våran fredags/ idolkväll med dem bästa. Fattar inte hur Moa kunde ha åkt ut och missat finalen! vad händer med världen?!?!

Var på Saco-mässan idag, sjukt tråkigt och onödigt enligt mig. Kan ju liksom inte direkt bestämma mig vad jag ska göra om tre år redan nu. A satt igenom ett seminar iallafall innan jag och Meltem påbörjade en jävligt underhållande diskussion. Sen bestämde sig nån idiot för att skrämma livet ur mig och Emma och kasta en smällare typ en halvmeter bort från där vi går. Har aldrig hört emma skrika så högt och mitt hjärta slog i typ 880.

Nej nu ska jag prata klart i telefonen och sen sova. Sen får vi se vad som man kan hitta på imorgon. Känner inte för att dega hemma i sängen, men lat som jag är så kommer det nog bli så.


HELG!

Sååå skönt med helg. Bara få sova ut, aah behöver verkligen det. När jag kom hem idag var det full fart hemma med tv inspelning med zilla och totte (vann talang) så jag och syrran åkte ner till Romina. Kom nyss hem från henne där jag,syrran,Lina och Linn hängt hela kvällen. Käkat kina mat, godis, chirre och kollat idol. Värsta freeedagsmyset ju.

Tidigare idag var jag på arbetsintevju och dom informerade mig direkt och sa att dom ville ha mig så fick spela in ett filmklipp där jag berättade om mig själv och sen fick jag en grundutbildning. Nästa kurs är om ca 2 veckor och då tar jag även mitt certifikat.

Fan nu måste jag sova, om alla dessa fyllegubbar sluta ringaaaaa


Måste vara Sveriges snyggaste par


bitches be trippin'

Inte värt att slösa tid och energi på. Helt totalt skrattretande är det. Att man kan vara så uppblåst av sitt ego är sjukt kul. Jag dör..


RSS 2.0