Sista kvällen...

Hej där.

Jag ligger i sängen just nu medans syster är och rakar benen ;)

Sista kvällen med henne.
Imorgon förmiddag så blir det brunch på Panera's och sen så bär det av till Reagan national airport,

Helt sjukt, jag kan verkligen inte fatta att det redan har gått nästan 3 hela veckor, kommer verkligen sakna henne så mycket. Det spelar ingen roll om hur många gånger vi har gjort det här nu, men det är fortfarande precis lika jobbigt att skiljas på flygplatsen som det var första gången for snart 3 år sen. Kommer vara en jobbig dag imorgon, men förhoppningsvis så kommer det inte dröja så länge tills vi ses igen.

Nej nu så ropar kudden.


Poooorch on fijaah

Jag sitter och försöker dra bort hudflisor i mitt ansikte. Jag ser inte klok ut...jag har vita fläckar i hela fejjan och hudflikar här och där som står rakt ut. Icke ruuuligt :( Jag ska gå och raka bena snart och sen sova.

I eftermiddags åkte jag,syster och mami in till Patomic mills för att shoppa lite. Jag hittade en kjol och en tröja från Hollister. När vi kom hem vid 11 och skulle grilla så blev det inte så lyckat. Jag och felicia hör att någon skriker där nere så jag springer ner ut på verandan och kollar vad som händer. När jag kom ut var det stooooor kolsvart rök som täckte hela verandan och jag kunde varken se eller andas överhuvudtaget. Jag sprang ner till garaget och där stod Mamma,Samantha och Stoffe helt chockade. Tydligen hade något med gasen hänt och börjat brinna skit mycket så dom hade stått där och sprutat med brandsläckarn. Mamma var täckt med vitt pulver från brandsläckaren. Haha lyckat! Så vi fick dra till donken och handla middag, påvägen dit var vi nära att krocka med rådjur. Not our day!

Nu ska vi försöka sova iallafall. Puss hej!

När vi var i patomac mills gick vi in till ett frozen youghurt ställe. SKIIIIT GOTT! Man fick göra sin egen glass själv, man gick runt i olika stationer och valde smak på glass, topping, frukt och massaaa. Farligt gott! Min är iaf den nyttiga med jordgubbar och kiwi =)
Mamma smygfotar på forever21...
Glaaaada efter lite shopping
Den här kjolen köpte jag...ser ut som en anka på bilden...lagomt fint sådära.

Expedition: packa

Mitt plan går 14.55 i morgon från reagan airport. Landar tidigt på morgonen på torsdagen. Mellanlandar i New york och lär behöva kuuuuta till nästa plan. Aja, just nu är mitt problem att packa. Finns inte en chans i världen att jag kommer få med alla prylar jag har här. Det viktigaste är iaf mina priser och det jag har shoppat...resten får jag hämta senare :)
Ja, ni ser ju själva hur mycket prylar det är...
...visste inte vart jag skulle börja
Tillslut fick jag lite ordning iaf, men nu är väskorna fulla...ska försöka pressa ner lite grejer till.
Det här har jag INTE fått ner ännu...men det MÅSTE MED! Mamma ska hjälpa mig att packa ner det i morgon så det inte går sönder. Mitt fina SM-glas.

Blisters...

Vaknade upp vid 12, kollade mig i spegeln och fick panik. Blåsor över hela kinderna, näsan och hakan. :( Bränt mig som tusan och mina läppar gör ont. That damn salt water! Så jag får inte ens visa mitt ansikte i solen på några dagar, k-u-l! Nu ska jag åka och trösta mig hos the asians, jag ska göra naglar! BYE!

Bildbomb från VA beach

Okej, beredda på en bildbomb då? Och när vi säger bildbomb då äre BILDBOMB!
Började dagen med hotellfrukost, bra blandning där med scrambled eggs och muffins. Aja, gött vare!
När vi kom till stranden vare första vi gjorde var att smörja in FELICIA! Och Bea hade koll på allas brännor och gick och smorde in alla vart efter som. Ändå brände sig nästan ALLA...vänta ALLA brände sig.
Sämsta med stranden är ju ALL SAND! Så fort man ska lägga sig ner är man full med sand.
Första doppet vi gjorde, sååå varmt i vattnet! Men vågorna var huuuuuge och både Bea och Stoffe blev bitna av krabbor. Var inte skönt alltså och hon blev livrädd och försökte springa upp från vattnet vilket resulterade i att hon flashade halva brösten.
Hur härligt som helst! Vi såg delfiner också jätte nära oss, bara några meter ifrån oss. Helt sjukt!
Det blev mycket cola, chirre och food...men så skare va när man är på stranden! Right?
Inte liiiite varmt i sanden! Sjukt varmt, men fint!
Samantha följde med oss också...dom är så fina tillsammans!
Pressade...
Badade...
Lekte...
och helt plötsligt blev det midsommarfirande. Såg att dom hade svenska flaggan ute så Bea och Caroline gick upp och frågade om dom var från Sverige och ja (såklart) de va dom. Dom ville att vi skulle komma upp och joina dom, fira midsommar och dansa runt stången. Hur kul som helst, massa svenskar! Och lite midsommar fick vi allt :)
Sen brände Felicia sig så de va ba å slänga på sig kläder. Hon va inte så glad =)
Bonding w/ family :)
Vågorna var gigantiska, speciellt när båtarna kom. Atlanten var grymt att bada i :D
Vi gick på strandpromenad, mycket skönare än att ligga på en handduk...det var alldeles för varmt!
Blev dom årliga korten, har ett kort på Bea från varje år när hon står på händer på stranden.
Enjoying life!
Coooola man kan vara då!
Can you tell we love eachother?
Beas vanliga min
Hur fint som helst!
Felicia va i vattnet hela tiden, non stop! Felicia the firre
Och så vi :) Har haft en superdag med allihopa! Hur skönt väder som helst, dock är vi båda lite brända i fejjan och båda flagnar. Whateeevaah, i morgon blire manikyr! Peace out!

Im think imma go cry in the bathtub

Sitter på hotellrummet just nu med Samantha, Stoffe och mamma...och felicia...ligger i badkaret. Fråga mig inte varför men hon är lite...arg...haha.
Hela dagen har vi varit i pentagon och shoppat, fick med mig två fina klänningar, ett spetslinne och en ring. När vi kom hem vid 7 packade vi sen satte vi oss i bilen påväg till Virginia Beach. I morgon ska vi upp tiiiiiidigt och ligga på stranden hela dagen. MYSHIGT. Orkar inte skriva, har skit ont i huvudet och alla sitter och garvar....känns som om jag missar något. BYE
Igår kväll satt jag och syrran ute och spelade kort hela kvällen
Sen körde vi runt på fyrhjulingen i solnedgången
Haha glad chey
Pentagon mall, huuuuuuuge
syster <3
Min nya ring från forever21
Alldeles nyss
GODNATT!

Pentagon

HInner slänga in ett snabbt inlägg bara. Vaknade nyss och har klätt på mig, ska snart ner och käka frulle sen drar vi in till pentagon. Ska luncha lite med Joel och Caroline och sen kolla lite i affärer. Fyi, Felicias dator har pajat därav dålig uppdatering från hennes sida :)
Har på mig min nya shortsdress från Miley Cyrus kollektion, love it!
GLAD MIDSOOOOMMAR FÖRRESTEN!

Silly Bandz

Något som är väldigt populärt här i USA är sillybandz. Var och varannan människa här borta går runt med armen full av silly bandz. När Felicia visade mig dom tyckte jag det var det töntigaste jag sett. Det är alltså armband som har olika former, till exempel elefant, peace märke, gitarr och allt möjligt och formen förloras aldrig. Aa det är svårt att förklara men se nedan på bilderna. Dom kommer i 12- pack och 24- pack och i olika kategorier. Tex : zoo, sea, basic, western, alphabet, beach etc. Även fast jag tycker de är skit nördigt ska jag iaf köpa med mig ett pack hem. Mihi.

 


skit också

JAG FLAAAAGNAR SOM TUSAN! Man kanske inte kan se de på bilden men hela bröstet och ansiktet är fläckigt och man kan dra av skinnet. Försökte gå ut och sola i morse och vipps så kom det upp blåsor över hela bröstet. ÅH! Nu ska jag försöka peela av mig allt skinn sen får jag börja om med solningen från ruta ett. Kul när jag åker hem om 6 dagar liksom. =(

Roadtrip

Både jag och Felicia ligger utslagna i sängen efter en lång dag! Vi åkte hemifrån vid halv 8 i morse, lämna stoffe,handlade mat, tankade (vilket dröjde ut på tiden eftersom madre hade glömt hur man tankade) haha, så det tog ett tag innan vi kom iväg mot North Carolina. Anledningen till att vi åkte dit var för att Felicia hade en Doctors appointment ang. hennes höft och det blev glada nyheter på Dukes hospital. Felicias höft mår bra och hon behöver inte komma tillbaka förrens om ett år (!!!!!). Och så ska hon få plastik operation på ärret också...haha...amerika.

Efter sjukhuset shoppade vi och käkade middag sen var vi on the road again. Kom hem vid 9 på kvällen och då la vi oss och kollade make it or break it..såå bra. Season premieres on monday!!!
Nu ligger Felicia och suckar breve mig, hon kan inte sova när jag knappar på tangenterna. SOVGOTT!




Nu drar vi till NC!

Aa inte direkt pigga är vi. Somnade vid 3 och gick upp för 20 minuter sedan (klockan är 7.20 a.m.). Vi ska till affären och lagga upp med candy, dricka och snacks sen är vi on our waaaay to North Carolina! Kram på er

North Carolina

Jag flagnar i hela ansiktet och över hela bröstet vilket ICKE är kul. Ska peela mig så jag kan sola i helgen iaf. Min läpp är dessutom inge bättre, i morgon måste jag få tag på nåt som hjälper, har skit ont hela tiden och kan inte äta. I morgon ska vi upp tidigt för vi ska på roaaaadtrip! Nämligen till north carolina. Jag har ju på min bucket list att jag ska hinna vara i alla stater innan jag dör och hitills har jag varit i : California,Illinois,New York,New Jersey,Virginia, Maryland, Colorado, Nevada, Pennsylvania och Arizona. SÅ next up is N. Carolina!

Nu blire make it or break it. Btw, äääälskar amerikansk tv, pretty little liars FFS!
PUSS


Ready for bed

Nu är jag nyduschad och redo för sängen. Jag har skit ont i min mun, har den fetaste blåsan och hela min underläpp är svullen. Kan knappt prata :( Poor me...
Aja, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa LA Candy, skitbra bok!

21 Juni 2010

Hej pa er.

Idag sa har jag och syster tagit det valdigt lungt.
Finns inte sa mycket man kan gora nar man har brant hela rumpan och ryggen;)
Jag vet att det har varit massa tjat i manga bloggar om Victorias och Daniels brollop dem senaste dagarna, men vi ville bara lagga ut en bild pa Papi fran brollopet, eftersom han jobbade dar som kameraman.
Stilig med frack och allt ;)
Jag saknar dig daddy cool<3
Kramar!

Pshyco teacher

Forra sommaren sa greps min NO larare som jag hade i 7an har i USA for helt sjuka saker.

Han hade weed plantor i tradgarden, och nar dem sokte igenom hans lagenhet sa hittade dem massa videos pa hans dator dar han hade sex med en 15-aring kille som faktiskt gar i min skola, och sen massa videos dar han tydligen hade haft sex med sin egen hund, och en dod gris.
Can you say SICK?!

Videoklippen pa killen och Mr.Howe var inspelade i klassrum och toaletterna i min gamla skola, samma ar som jag gick dar.

Vi elever var alla bra vanner med Lararen, han brukade hamta upp vissa pa fester kl 3 pa morgonen. och vi sag honom som en storebror.

Forra veckan sa blev han iallafall antligen domd till 17.5 ar i fangelse.



I fall ni vill lasa hela artikeln sa finns den nedanfor.

http://www.washingtonexaminer.com/local/crime/Teacher-accused-of-filming-sex-with-student-8249066.html

Dresses

När jag är här i USA har vi gått igenom aaaalla mina saker. Rensat och slängt en hel del, gett bort grejer till syrran etc. Och idag kom vi till alla konståkningsklänningar. Ja, dom jag har kvar. Ångrar att jag har sålt vissa klänningar, speciellt den orangea! Här är dom vi har kvar iaf (utom den vita jag har i Sweeeeden).

Haha min "rosa-pantern-dräkt". Jag och min tränare Catrin började på ett spanskt program och då beställde vi den här dräkten. Sen bytte jag tränare och bytte program. Ja, en svart/röd dräkt passade ju inte direkt till rosa pantern. Nu har någon i Österåker den här dräkten.
Åh, minnen! Åkte i SASK med den här dräkten. Nu har nån i Haninge den här. Saknar den! :(
Felicias tredje riktiga tävlingsdräkt. Skitsöt var hon med ett program koreograferat av Evelyn Kramer och Andrew Naylor.
Min dräkt jag hade på mitt första SM. Med guldskenor och allt =). Åkte till Independence day koreograferat av Mimi Wacholder.
Älskade den här dräkten! Åkte till ett sommarsonat av Robert Wells. Hade den här på SM också. Koreograferat av Andrew Naylor.
Felicias tinkerbell program, älskade både programmet och dräkten! Koreograferat av Katarina DeBourg.
MIN FAVORIT OF ALL TIMES! Åkte till Aladdin koreograferat av Katarina DeBourg. Nu har Tussen den :)
Den här hade jag till mitt jugoslaviska program. Kommer ihåg att både jag och Lina hade vita klänningar samma år när vi tävlade mot varandra. Tur att jag hade min i mitt korta och hon sin i sitt långa ;) Programmet var koreograferat av Katarina DeBourg och Issa :)
Mitt bond program. Koreograferat av Katarina DeBourg och Anette Craas.
Felicias gööörsnygga dräkt till hennes spanska program. Koreograferat Jill Jackson.
Åkte till...kommer inte ihåg. Haha var iallafall mitt junior korta förra året. Tävlade bara La Jolla och California championchips i den här. HATADE DRÄKTEN BTW.
Felicias skitballa catsuit! Hon åkte till beetle juice koreograferat av Tatyana och Roman.

Priser

Alldeles nyss gick jag och syster ner i källaren och hämtade lite saker som är mina som ska med till Sverige. Bland annat mina priser. Man får lyckotårar när man tar upp dom, så mycket minnen för varje pris. "JUSTE, den där är från första gången jag vann!", "JUSTE de där är från Borlänge när jag och Lina var uppe till 4 på morgonen och mötte Anna i receptionen i pyjamas" "JUSTE den där är från Finland när vi tävlade mot Japanska landslaget". Let's just say there are a looot of memories!
Nästan alla medaljer är i Sverige nu, och har även en hel del kristaller där. Så pappa, hoppas du gör lite plats för mina priser när jag kommer hem :)

Hittade också massa program från olika tävlingar. Här är från Hans Lindh 2007 (jag på bilden).
MISS IT!



Another day of nothing

Hej dar.

I morse sa akte mami och bea ner till VA beach. jag da? jag lag hemma i sangen och tyckte synd om mig sjalv. varfor? jo for jag har brant mig sa himla mycket sa det ar det enda jag har kunnat gora i tva dagar nu. vilket aventyr jag har haft!

Dem kom nyss hem sa nu ligger bada tva i sangen och vraker i oss chips;) Ja, vad har ni haft for er da? jag hoppas att eran dag har vart mycket mer handelserik an min.
 After all det var ju kungligt brollop idag!


Mitt otroligt patetiska forsok av att ta av mig kladerna forra natten.
...och sen dess sa har jag legat har i pappas gamla troja- miss you daddy cool ;)

Det kanske ar dags att man borjar lara sig eftersom detta ar 2a aret i rad som jag gor det har. haha


Kommer ni ihag det har? Cali i April 09



Systrarna Blohm

Hej allihopa! Välkommen till våran blogg :) Vi är två systrar på 15 och 17 år som lever ett vardagligt liv dock väldigt långt ifrån varandra. Bea bor i Sverige med sin pappa och Felicia bor i USA med sin mamma. Här följer en kort presentation av oss :) ENJOY!

Namn: Beatrice
Ålder: 17, snart 18
Bor: Utanför Stockholm,Sverige
Intressen: Hänga med kompisar, festa, shoppa, resa
Övrigt: Åkt konståkning sedan jag var 3 år men har nyss lagt skridskorna på hyllan. Ni kan ändå förvänta er en hel del konståkning i bloggen!


Namn: Felicia
Ålder: 15
Bor: Utanför D.C, USA
Intressen: Shoppa, hänga med kompisar, resa.
Övrigt: Även jag har åkt konståkning sedan jag var 2, var nyss tvungen att sluta p.g.a en tuff höft operation.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0