Decisions to make

Att förlåta folk gör jag alldeles för lätt. Dock att förlåta mig, det är en annan sak. Jag vill aldrig ha det som vi var och alltid varit har jag insett nu. Jag klarar mig utan det.

Long ass day

Haft en bra tisdag för en gångs skull känner ja va. Lång som fucking vanligt, faila säkert mitt läxförhör för att jag fick hjärnsläpp, ville gå och dö på engelska lektionen a men ni vet det vanliga :) Nu på kvällen så har jag och Romina varit as flitiga och städat hela hennes stuga, damsög, damma, bytte lakan you know hela rubbet!
Imorgon blire bad som gäller på idrotten, lagom taggad på det klockan kvart i 8 på morgonen . jippie! Vi tar och skippar det va? JAAA.

Nu ska jag ta en snack med min syster sen ska jag sova. Godnatt my friends

Bästa mamma ♥

Nu har jag legat och pratat med mamsen i över en timma och ååååh vad jag saknar henne. Vill åka dit nununu, men inte långt kvar tills jag får se henne igen och brorsan och joel och cj. Ska bli så mysigt att fira jul med dom igen, var 3 år sedan jag firade jul med andra halvan av familjen. Och nu är min studentmössa beställd och betalt också, thanks to bästa finaste mamma.
Mitt allt ♥

'night

Har mått skit idag om man nu kan säga så, så jag har legat i sängen heeeela dagen lång och inte gjort någonting sov från 13-20 men jag är fortfarande trött i hela kroppen. Har varit sjukt skönt det med även fast jag är ganska rastlös nu. vad gör man liksom?
Nu ska jag återigen krypa ner i min säng, kolla lite dance moms och sen sova.

Natti♥

Seg lördag

Joinade min bakis kompis felicia idag och vi la oss i soffan för att kolla twilight...båda somnade. Vi käkade lite mat, käkade lite chips, somnade igen. That's it! Men hon va bakis å jag va mest seg, mår bättre idag!

I morgon tänkte jag åka till farmor och hjälpa henne lite, sen till centrum med flisan och sen kanske gymmet om jag mår bra. Har hoppat i min tröja jag fick av min gulliga (mer creepy) PT som är vakt på den klubben. FETT SNYGG, värsta jazzzzzeeyyyyjazzzz tröjan. Puss sovgott


FML

Så här har jag legat exakt hela dagen! Jag sov hela natten, gick upp 8 käka frulle gick och la mig igen och vaknade runt halv 7 igen. Nu känner jag mig bättre men HATAR mitt liv just nu när alla mina kompisar är ute och mår bra. Faaaan vill också! Näe, nu blir det sons of anarchy istället.
Puss

Shake it

SP11e är dödstysta idag... KOMIGENNUFÖRFANDETÄRFREDAG

Här sitter emma och e skittråkig och ba jobbar.. vi är inne på den andra timmen av samhälle/ungdomskultur och det suger än så länge.

.. och här är jag. Har inget och göra. ni vet har ju varit flitig och jobbar på som attans så nu är jag klaaaar.
Sitter och lyssnar på justin bieber ba. wieeee

Slightly retarded

Hela kvällen har jag spenderat med mitt Samhälls arbete som ska redovisas i morgon. Och thaaank god, jag är klar! Sjukt skönt. Annars idag har jag gått i skolan, typ 2 timmar och sen gått på fight circuit. Var skitjobbigt idag, men skönt. Nu ska jag kolla Sons of anarchyyy aaaahh! FREDAG I MORGON WOOOPAA!!!

Fattoho

Såhär har hela min kväll sett ut, blev klar med boken för ett tag sedan och har kollat lite Sons of Anarchy. Så jävla bra! Ligger och längtar till gymmet i morgon och ångrar att jag tryckte i mig dumle och cola aaaah. I morgon blir det hårt pass kan jag lova er.

Nu blir den mer SOA!!!!!! Inge sova inatt

11 månader

Känns som hela helgen och början på den här veckan har varit kaos. Skit mycket drama i helgen, kanske inte gjorde dem bästa besluten men bad decisons make good stories, right?. Igår morse så tappade jag bort mitt busskort, tappade mina vantar i en lerpöl, missade bussen och kom sent.

Kvällen spenderades iallafall med Romina, vi satt och snackade hela kvällen om allt möjligt. Vaknade imorse och insåg att jag var magsjuk. Wie vad mysigt och kul. Sov vidare till 12 då jag tillslut började gå hem till mitt eget hus, den sträckan som vanligtvis tar ca 5 minuter från Romina till mig tog idag en kvart. Min kropp orkade bara inte. Sen dess så har jag sovit hela dagen. Sötaste syster skjutsade mig till affären så jag kunde få köpa cola till mig själv.

Mitt i allt så kom jag och tänka på att just idag, så är det exakt 11 månader sen jag landade i Sverige. Tiden har gått så sjukt fort! :)

Nu måste jag skriva klart massa arbeten som ska lämnas in, sen ska jag sätta på en bra film och sova.


Natti.

Kan bara kortfattat att min helg endast bestått av : DRAMA. Känns dock bättre nu men vi får se. Jag har iallafall inte som världens bästa sa  : du har iallafall inte förlorat en fin person. Hon har så rätt! Whatever, nu är det ny vecka och jag ska träna som fan! Har blivit lite rastlös nu i helgen då jag inte tränat utan bara ätit alldeles för mycket.

I morgon blir det :
- Vattengympa (fml)
- Nike get fit 55 min
- Styrka med roddan


fuck no


Repeat and rewind

Hade en rätt så lyckad gårdag. Var utelåst med Ludde i en halvtimma, inte kul att försöka trösta en 6 åring som fryser när man själv är irriterad. Sen ringde bea och då så hade vi tydligen fått strömavbrott ända borta i Gudö, kom hem sen på kvällen till ett kolsvart hus, men det blev lite bättre när man väl tände lite ljus.
Hej, tråkig fredags kväll men jag somnade faktiskt vid 9 tiden. Vakna några få gånger under natten av telefonen annars så sov jag tills 12 imorse. Sjuuukt skönt asså.

Har haft det asmysigt nu ikväll med Syrran och tjejerna. Har i stortsätt legat i sängen hela dagen och försökt att plugga, men you know me, det går liksom inge bra på helgerna.
Romina och Co. kom och hämtade mig sen så drog vi och köpte massa godis, och stannade en snabbis vid Pizzerian. Knallade hemåt sen och joinade Bea och Lina. Senare på kvällen så kom Sophie och Mickis förbi och vi alla satt och snackade en massa skit. Hann med att sjunga lite för Sophie som fyller 17 år! :)
Ja så har min helg sett ut. Har faktiskt inte orkat att göra någonting, inte taggad på livet liksom haha

Blev ett jävla långt inlägg men så blir det väl när man inte har bloggat på ett tag!
Nej nu måste jag sova, ska upp om några timmar för att vara skridskoskoletränare på förmiddagen.


Hade en massa söta bilder på Romis och Sophie, men dom två hann radera varenda en innan jag hann lägga vantarna på dem :(
Go'natt ;)♥

WTF?

Vart fan kom skrattgropen ifrån????

my newest addiction..

.. är fucking tumblr. Har suttit och scrollat igenom över 200 sidor idag. LOVE IT.

Veckan kommer iallafall vara rätt så soft, ska kolla på bio resten av veckan, enda riktiga skoldagen var idag och den sög. Hade huvudvärk i stort sätt hela dagen, slutade halv fem, var kolsvart ute när man lämnade skolan på skit dåligt humör och nu ligger jag här i sängen med ett glas saft och här tänker jag stanna tills imorgonbitti.

Peace out.

Grym helg!

Har haft en riktigt riktigt lyckad kväll! Utgång både fredag och lördag. I fredags började vi med middag och dricka med alla mina bästa tjejer innan vi drog ut. Blev woken och nype. Dock började vi redan vid 6 så jag och jenny var helt borta vid halv 2 och drog hem. Igår kväll blev det bara jag och Jenny som drog ut, det blev lobby och sen hamnade vi på Peters kontor (från mitt stora feta syrianska bröllop) med Peter och hans kompis, satt där tills klockan 6 i morse innan vi åkte hem. Är SJUKT trött idag!

Vill bara tacka alla mina fina vänner för i fredags och alla fina presenter. Är lyckligt lottat som har er! Här kommer en bildbomb från i fredags.


11/11/11

Det var ett jävla liv med alla 11or idag, klassen firade rejält idag vidd 11:11 tiden, vi e psyko vi vet.
Idag kom jenny till Stockholm också, var jättekul att träffa henne igen, har ju inte sett henne sen pappas bröllop förra sommaren.

Just nu så sitter jag barnvakt, ska försöka plugga lite nu också, har tre st inlämningar tills på söndag så det är bara att köra på. Kommer bli myskväll hemma hos Romina ikväll och sen resten av helgen så får vi se vad som händer. Ska bara bli sjukt skönt att få sova huuuuur länge som helst imorgon bitti.


Bra födelsedag!

Hade en jätte bra dag igår, firade med släkt och familj. Gjorde ingenting speciellt, umgicks bara. Fick fina saker och åt god mat. I morgon är det dags för en FET utgång. Är sjuuukt taggad, alla mina fina tjejer är med och allt kommer bli grymt. Jenny kommer i morgon också ska bli sjukt roligt.

Nu ska jag kolla lite 90210, pussen

Tack syster <3

19 FUCKING ÅR

Nu är klockan över 12, det är den 9e november och min syster fyller 19 ÅR IDAAAAG :D

Grattis Bebe!
Har varit hela 3 år sedan vi firade din födelsedag tillsammans, sist var i Cali, då låg vi hela dagen på stranden. Jag hoppas att din dag är allt du önskar dig för du är värd det! Älskar dig storasyster♥

If you left me for no reason. Don't come back with an excuse

Nu har jag försökt att plugga lite och pallar inte mer. Ska lägga mig och kolla 90210. är 19 nu också! Puss

HEJHEJ

chachabloggen by Bee-a

soldusch ftw

Ligger i sängen o snackar massa skit me syrran. Inte världens bästa kväll, helt chockad och besviken egentligen. Men just nu ser jag bara fram emot fredag, då ska jag och mina fina fina vänner ut och göra stockholm och nype riktigt osäkert. Tack för att ni finns <3.
Nu ska jag och min bleka syster sussa. PUSS

i came to fight

Nu har jag sovit i en och en halv timma så nu är jag fit for fight igen. Jag lovar att den här skoldagen var hemskt, led igenom varenda lektion, somnade till en stund också men det är inget jämfört med hur trötta dem andra var som hade dygnat. Höll på att avlida där ett tag..
Efter skolan så åkte jag in till stan och träffade Romina, käkade i kungshallarna och satt och snackade om saker som hade hänt. Handlade med mig lite godis hem också :)
Mös med Lillebror och syster när jag kom hem, skitmysigt hade vi det.




♥♥

klagomål

Ta mitt liv, jag vill sova, jag e hungrig och jag orkar inte alla dessa lektioner!! Vill ligga hemma i min sköna mjuka säng och sova hela dagen.
Verkar inte som någon fick någon sömn inatt, sov väl i lite mer än 2 timmar, och då vaknade jag typ 3 gånger..
Hatar att börja skolan igen efter man har haft lov.

'

EMA's

Är dödstrött, ligger nerbäddad i systers säng med julmust och lussekatter, lite chips på det också! :) nu taggar vi inför EMA's!!'
Åsååååå imorgon är det skola igen, ta mitt liv.. på riktigt! orkar inte med tidiga äckliga kalla måndagsmornar.Har iaf varit jääteskönt med höstlov, har inte gjort ett skit. Vilket också e rätt så nice.
Wieeeee på tisdag ska jag till st Görans ortoped klinik också, ska bli sjukt skönt att träffa en ny läkare som kan hjälpa mig och som sen kan ta ut dem här jädra spikarna.

En bild från igår.
Älskar dig vännen ♥

I'm gonna make it

Har spenderat kvällen hos Yamina där hon hade lite folk över och kom nyss hem. Blev ganska tidig hemgång för mig eftersom jag ska upp hyfsat tidigt i morgon för att vara tränare. Men hade det trevligt hos henne ändå :) Nu ska jag sussa! Natti

in the night

Va ett jävla liv med att komma hem från Nacka igår, tjaffs men nån brud i kön på donken, beslutsångest, somna alldeles för sent, vakna för tidigt och hann knappt vakna till liv innan jag åkte ifrån Josefine till Tyresö för att hämta barnen. Kunde inte ha gått bättre! Romina ringde mig precis när jag kom hem, och tvinga ut mig på en långpromenad i mörkret. Eller tvinga gjorde hon inte, jag flög ut genom dörren bara av tanken av att ha något att göra. Yepp så lonelöööy och uttråkad är man under lovet.
Imorgon får det bli en slappdag för mig, städa studan ska jag göra och få iordning på allt. Sola med Breime ska jag också göra, men myskväll får det nog bli på kvällen.

word!

Biomys

Vaknade hos Bea i morse och chillaxa med henne och Laura innan jag drog hem. Duschade och åkte till Nacka för att hämta pappas bil som varit på service. Efter det svängde jag förbi Fruängen där pappa hjälpte farmor och farfar att flytta så hängde med honom en stund innan jag åkte in till stan för att träffa Mickis. Vi kollade bio, blev paranormal activity 3. Sjukt störd helt sjuk äcklig läskig film, slutet sög men filmen var bra annars.

Nu ska jag sova för i morgon förmiddag är det SH'BAM på gymmet med fjonken. PUSS


Söta 14 åringar <3

Assååå vi har gjort våra val i livet, aa de har vi och så äre ba. Så vi kan ju fortsätta sitta längst bak i bussen å garva o inte stå för de vi säger. Herregud, papperkorgen...SPARKA INTE! :((

UTGÅNG

Idag har jag prövat på spraytanning, blev faktiskt myyyyycke bättre än jag trodde det skulle bli. Mycket nöjd mycket nöjd heeehe. Nu ska jag ut med några fina tjejer och ha en hell of a night! Pusssis

Chill lov

Felicia o jag har legat i sängen all day förutom när vi åkte med pappa för att köpa godis. Annars har vi legat och kollat 90210 här hela dagen och låtit som två kärringar när vi ska resa oss. Herregud vilken träningsvärk. -.- Nu ligger vi och kollar Grand Prix, damernas långa och snart är det mat.
Pusshej

2 månader kvar av året.

Wheeeey för höstlov! Har softat hela dagen lång men nu så ska jag iväg till Tyresö och sitta barnvakt tills ikväll. får se vad man kan hitta på sen, men jag lär väl köpa hem lite godis och krypa ner i sängen med en film :)

RSS 2.0