Jag är Jordbros Akon

Tjena tjena..mmm har inge vettigt att skriva så ska dra de kort. Jag, Emma och Fellidor chillar hemma hos Flisan. Kollat på the last song och gråtit lite, lagat lite mat och ätit nötter. I morgon är vi LEDIGA!
Ses!

we're caught in this moment.

Ja annu en meningslos mandag, och absolut ingenting interessant har hant mig. Har varit pa allmant daligt humor i stort sett hela dagen.
Nu ska jag nana.

Så dumt

Klockan är inte ens halv 10 och jag har redan krupit ner i sängen, riktigt skönt! Börjar klockan 8 i morgon bitti så behöver sova lite.
Idag har det inte hänt speciellt mycket. Plugget klockan 10 till 3 sen drog jag till Lina och hängde och vi drog vidare till mig. Här käkade vi lite och tog det lugnt. Ganska skön måndagseftermiddag med bästa vän.

I morgon måste jag hämta ut min lön på lunchen (felicia följ med på en liten date på tacobar?), sen måste jag köpa almenacka, lite block och sånt tråkigt skit. Annars är det skolfoto i morgon, men orkar man vara med? Näe, hoppar det.

Nu ska jag kolla lite tv, sen sussa :) Puss

haha ni konståkare, känner ni igen tröjan? :)

:)

Sitter ute pa altanen och ater grillspett med resten av familjen, jag borde igentligen sitte inne pa rummet och plugga men det ar sa otroligt varmt och skont ute sa har sent pa kvallen.  

Hela forra veckan va jattestressig for mig, har redan haft 2 prov och jag orkade bara inte blogga, men jag syster har gjort ett okej jobb med att uppdatera flitigt:)
Letade runt i lite butiker idag i bade Leesburg och Fairfax, man blev nastan ledsen nar man sag alla host/vinter klader som redan hangde inne i affarerna.
Imorgon blir det tandlakaren:(
Ajuste, jag fick ett enormt tranings sug idag, kande typ for forsta gangen att jag saknar att trana!

Ett par converse fick folja med hem.

Jag saknar er♥

Händelserik söndag...

Felicia ligger och snarkar breve mig, ibland kikar hon upp och ger mig jätte äckliga blickar. Folk jag smsar med kör en spontan resa till västerås för att köpa en bil såhär klockan 22 på en söndagskväll. Själv sitter jag och kollar på bridget jones dagbok (som man har sett ett par gånger förut). Ska vell platta håret snart sen krypa ner i felicias stora säng och läsa det sista ur Lauren Conrads 2a bok. I morgon börjar vi kvart i 10 vilket är vääääldigt skönt.

Har inte så mycket mer att sägaaa, jag och Felicia har tagit det väääldigt lugnt hela dagen. Sen ikväll har vi gymmat 1 timma.
Nu ska jag väcka Felicia! PUSS


Lite krasslig

Vaknade för kanske 10 min sen, halsen blir bara värre och jag har världens huvudvärk. Men vem stoppar det? Inte mig iaf...nu ska jag till Felicia. Ikväll ska vi på kräftskiva hos Joanna inne i stan. PUSS

Glad glad glad

Ända sen jag kom hem från Alanya har jag haft en glad känsla i hela kroppen, de känns helt...jätte skönt :) Skolan är ganska rolig än så länge, skönt folk! Jobbigt att bästa Bea har bytt klass bara, de suuuger. Annars då? Aa, idag har jag varit barnvakt, sen åkte jag hem och käkade. Jag ligger fortfarande efter med sömn efter turkiet, så har crashat i sängen och tänkte sova snart. I morgon blir det kräftskiva med felicia. Bea och Laura är på tönt festival hela helgen. Och jag saknar en viss person...

Bloggningen kommer snart igång igen...lovar.


:(

Ursäkta alla dessa turkiet inlägg...but I can't help it. TA MIG TILLBAKA!

Döööörrarna

Vad ska man säga...vad som händer i alanya stannar i alanya. Lite så är det faktiskt! Vi har haft det så sjukt roligt, flippmode! Dinner hos Shabans mer eller mindre varje dag innan vi drog vidare till the doors. Träffade på ett gäng med en miljonär som bjöd på allting, allting menar jag då! Den kvällen var bäst av alla, skakade rumpa med hela gänget på robin hood sen vidare till the doors och sen avslutade vi kvällen/morgonen med nattbad vid stranden. Vi var oftast hemma vid 6 på morgonen. Och sköna människor träffade man, vad kan jag säga...alex,jocke,valle,mattias,hugo,fredrik....vad hääände med dom? Vad hände med oss? Haha...det vet bara vi,alanya och resedagboken.

Nä, men serri nu...har haft det underbart och vill bara tillbaka till 45 graders värme.
Alla bilder kommer ut på face i morgon, men här e några :)

Mys på ballen
Skrapade upp knät efter 2 timmar på alanya, fick ett hål i knät.
Första kvällen på Robin Hood
Sweeedish Viking
E du dum elle?
Ta mig tillbaaaka rå
Party modeee
Shabaaaan och Laura kör cha cha slideee
Svettigt mucho..riktigt äcklig bild. Sanningen är den att såhär såg det ut varje kväll
Jag kör kända Alanya dansen...
Krallig
Beorna <3

Jag älskar hans..alors on danse

Happ...då var man hemma från paradiset. Just nu vill jag bara ligga där vid poolen med tjejerna, lyssna på she flies me away, gå upp på hotellrummet göra i ordning sig och dra ut till the doors. Har haft det helt underbart, har så mycket att berätta men det kommer sen...mycket bilder också...
Nu äre rehab som gäller

Last day of summer.

Idag sa vaknade jag ovanligt sent och da sa akte jag in till manassas for att handla lite skoltillbehor etc.
Pa H&M sa hade dem fatt in hela svenska sortimentet sa jag kopte med mig en kjol hem.

Till middag sa blev det flaskkotlett, beaneisesas och pommes :) Kopte med mig 2 stora paket Beaneisesas hem fran sverige, sa mamma och chris blev asglada.


Nu ska jag ga och lagga mig, usch jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut, och jag vill INTE borja skolan imorgon!


Fairfax

Myskladerna pa, 3 Avsitt av How I Met Your Mother fardig laddade och ett glas cola. Perfekt kvall :)

Jag har varit shopping sugen i flera dagar nu, sa dagen har spenderats i Fairfax. Hittade en ring, 2 par jeans och lite annat smatt.
Vi kakade lunch pa en asball sushibar. Massa matratter akte runt och man fick ta vad man ville.
Gott!


Sommarvarme

Har legat ute pa verandan hela formiddan i ett forsok pa att bli brun eftersom syster har inte varit den enda som har papekat min blekhet den har sommaren :)

ALANYA

Aa, hog musık spelas ı bakggrunden, jag sıtter vıd poolen och snart ska jag upp a duscha. Vı har det grymt har borta vıll ınte aka hem. Men har ju nagra dagar kvar ıaf =) Ikvall blıre theee doors och robın hood. Puss

Back to the states

Nu ar jag hemma i USA igen.
Mitt sista plan i NY va forsenat sa jag satt pa JFK flygplats i 7 timmar, Ha! det va verkligen inte kul. Men jag kom hem nagon gang inatt och krashade i sangen direkt.

Usch, det ar jobbigt att tanka pa att nu ar jag och syster i tva olika lander igen, men jag hoppas att du har det superbra i Turkeyyy syster!! :D  
  Bok, Pass, Greencard- Allt som behovs :)
Hemma

Segertåget

Nu sitter jag och Bea(inte jag, den andra) i Felicias soffa och käkar chirre. Felicia är i duschen och nu väntar vi bara in Laura. Klockan 4 kommer Beas daddy cool och hämtar oss klockan 4 inatt och då drar vi till ARLANDA!! Sen så ska vi till nooorgeee, eller nä..de va ALANYA!

Nä nu ska vi tagga, puuuusss

friday the 13th

Hejsan alla baaaarn
I morse när pappa kom hem från Piteeee hämtade han upp mig och syrran och vi drog in till stan. Jag körde lilla bilen in till mariatorget och där käkade vi lunch. Stötte på Andreas Johnsson också, kändisar everyyywhere. Mätta i magen drog vi till sergels torg och gick runt i affärer, rätt utplockat såhär efter sommar rean och innan alla höstkläder kommer in. Men fick med min lite underkläder iallafall och köpte nödvändigheter på apoteket inför turkiet resan. Vi hann med att pierca flisans navel också, coolingen ba!

Nu ska jag å flisan kolla skräckis, e ju trots allt fredag den 13e! Pussis

Jag och min fina i förrigår


missförstånd

Amerikanskt missförstånd:
Swedish Tradition- Pole dancing...
 





Jag ber om ursäkt om extremt dålig uppdatering från min sida på sistonde, men de här 3 veckorna jag har varit här så har jag försokt att spendera tid på vänner och familj :)

Idag så tog åkte vi in till stan med pappa och tog en lunch och kollade runt lite i butiker.
Piercade naveln gjorde jag äntligen :)

Nu blir det enchiladas, och kräftskiva imorgon sen så far jag hem på söndag...


Two beds and a coffee machine

Varje natt vid 12-slaget har jag i en veckas tid fått sms av någon av tjejerna där det står "6 dagar kvar", "5 dagar kvar". Nu alldeles nyss fick jag ett "3 dagar älsklingar". Hur underbart? Jag är så sjukt lyckligt lottad som har er tre och jag vet att vi kommer ha det skit roligt. Ville bara säga att jag älskar er allihopa! Snart är vi i turkiet.
PUSS

De e torsdag

Jag spam smsar syrran i hopp om att hon ska komma hem från Dettner snabbare, saknar henne...lite bara. Suktar henne med att jag ska börja kolla på make it or break it och pretty little liars avsnitten utan henne.

I förmiddags när klockan ringde smög jag upp som en mus å klädde på mig medans Laura och Flisan låg kvar i sängen. Jag åkte till tandisen sen och där jag det jätte bra. Inga hål! Annars då...dom senaste dagarna har jag träffat lite kompisar och bara tagit det lugnt. Igår träffade jag Mickis, vi tjattra och gick runt i stan sen upp på skinnaviksberget (?) a.k.a stockholm boogie berget. Ajaaaaa
I morgon ska jag till stan med syrran å pappiiii, måste växla in pengar också!!

Nu ska jag kolla mobi, men först lite kall cola!

Det här kom jag hem till efter tandläkaren...söta <3 Lillebror och lillesyster

Bea,Laura,Felicia listen up!

Nu ere såhär va att snart drar vi till Turkland och jag sitter å fixar musiken vi ska pumpa där borta. Så skicka låtar ni vill ha med. And Bea, du kan vara lugn jag har tagit med Oskar Linnros! Puss på er

6 dagar

Myskläderna är på och jag har myst mig ner i sängen framför tv.n. Har laddat ner 3 avsnitt av PLL som jag och syster ska kolla ikväll. Innan det ska vi göra en morotskaka! Så det blir en lugn kväll, orkar inget annat. I morgon ska jag träffa Mikaela, har en hel del att catcha upp med!

Btw, om 6 dagar drar vi. Känns helt sjukt.

Weekend break

Igår åkte jag och Syrran till handen med Lina. Vi gick runt där ett tag, sen tog vi en fika och snackade och sen mådde vi illa och åkte hem till mig. Där chillade vi, lina fixade mitt hår och sen åkte jag till ornö där det vankades partaj hos twinsen larsson. Det var hur trevigt som helst, lagom med folk och jätte mysigt. I morse hade Conrad kirrat en buss som hämtade oss och körde oss till färgan. Kom hem runt 1 och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Jag är hur trött som helst, inte sovit många timmar inatt...
Nu luktar det mat, CIAO
Saknar oss, älskar dig vännen <3

Hemma

Nu är vi äntligen hemma från landet...från öland. Har varit hur mysigt som helst, bröllopet var helt magiskt och resten av tiden var underbar. Men nu äre back to stress. Närå, ska bara ta det lugnt nu innan skolan börjar igen. I morgon ska jag träffa Linisen och sen får vi se...

måste sova...e dötrött. PUSS

Igår va vi nere vid Borgholm och hamnen och tog en glass och såg Brolle Junior. Var jätte mysigt!

California gays

Tjenare!
Nu har jag varit här i Sverige i mer än en vecka och hemresan börjar komma allt närmre :(
Efter bröllopet så har vi det mest bara tagit det lungt, legat i sängen och läst böcker, spelat kubb och boul och tittat på kor.

Just i nuet så ligger Bea här bredvid mig och pratar med sig själv, titt som tätt så hör jag saker som "Hej jag heter Bea och jag är alkoholist... Heeeej Beaaaa" och " Åh vad fina mina knäskålar e' dom är helt exemplariska" eller "Min fotsvätt luktar ätt så gott, ungefär som blommor" Ehh jaa...

Hörrni, jag har varit ganska dålig med uppdateringen sen jag kom hit, men ska försöka att förbättra mig när vi kommer hem till stockholm igen

Älskar landet

Nu har jag precis käkat frulle och tagit en dusch, nu sitter jag och kollar på kossorna. Mja. Flisan sover, as usual. Och pappa, Sus och Noa är i friggeboden. Ba om ni ville veta liksom.
Idag är sista dagen på Öland, i morgon åker vi hemåt till stressiga Stockholm igen. Hade gärna varit kvar har några dagar till. Så skönt att bara ligga å läsa en bok, umgås med familjen, åka ner till färjestaden och äta mjukglass. Men men, man åker ju till TURKEY SNART!

Nu ska jag ställa fram kubbet, nu blire MATCH!
Och Micke! Släktträdet kommer så småning om :D I'm working on it!


The day with a big D

Bröllopet, aa. Jag finner inga ord att beskriva hur vackert det var. Det kunde inte ha blivit mer perfekt. Pappa och Susanne blev vigda på stranden, i samma veva döpte vi även Noa. Allting var så himla vackert! Med vänner till min pappa jag vuxit upp med och Susannes vänner och släkt jag nyss lärt känna. Alla underbara människor! När man kollade runt stod alla med tårar i ögonen. Efterfesten var även den väldigt lyckad. God mat, mycke snack, skratt och framförallt DANS! Vid 3 kom vi i säng efter 15 timmar på Tornlunden.

Om ni läser det här pappa och sus, ni ska veta att jag är så otroligt glad för eran skull. Jag ser lyckan lyser i era ögon och jag har aldrig sett dig pappa så lycklig i hela mitt liv. Det står kärlek över hela er! Ni var så otroligt vackra igår och kan säga att jag var inte den enda som var känslosam och grinade. Ni båda är så fina människor och jag älskar er båda!!


Sådärja, nu kommer en liten bildbomb :)

Dagen innan...mycket fix på tornlunden
Glupsk tjej
Lene och Noa <3
Kusiner <3
Mingel
Lene och Vanheden a.k.a JOCKE
Anneli och Klabbe
Så vackra!
Noa döps
Jag har en väldigt vacker styvmamma
Susanne och Pappa kom i häst och vagn
Champange
Söta Jenny och Eve
MAAT
Brudparet skär tårta
Vi blev matade med tårta av Klabbe å Jocke
Trötta tjejer någon gång inatt

RSS 2.0