Fredag

Nu är vi tillbaka i Kalmar efter en lång dag på Öland. Sitter och kollar på friidrotten och ska snart packa för i morgon förflyttar vi oss till Öland efter några dagar i Kalmar. BRÖLLOP I MORGON WOHOOO! OCH BEA FYLLER ÅR I MORGON WOHOOO!
Hela dagen har hela släkten varit på Thornlunden (?) och dukat, möblerat, och fixat inför bröllopet i morgon. Diskat champangeglas,vinglas,vattenglas aa you name it. Det var en hel del att fixa! I morgon bitti åker jag och syster till kussarna på Öland och gör i ordning oss. Sen vid 3 drar allt igång. Kommer bli skit roligt!

Idag har jag övningskört jätte länge också...från Öland till Kalmar. Gick ju bra, ölandsbron var ju en evighet. However, nu ska vi packa. PUSS


Dagen före

Nu sitter jag, Flisan och Susannes pappa och kollar friidrotten. Borde klä på oss snart för snart kommer papi och hämtar oss så ska vi åka till Öland. Där blir det lunch/middag och sen åker allihopa till thornlunden för att gå igenom allt innan bröllopet. Ska bli jätte roligt!

Nej, I better hurry...höres!

Kalmar

Nu ska vi ut och göra Kalmar osäkert. Eller? Nej...men en hel dag ute blire. Tjingeling!

Sverige 26/7-15/8

TJOHOOO!
Klockan ar snart tolv och jag ar riktigt overtrott for att jag vaknade vid 6 imorse till glada nyheter :)

Nu ar min biljett bokad och klar och planet till Sverige lyfter klockan 13:50 imorgon!!



you've got nothing on me

Nu har jag antligen fatt kanslan tillbaks i kaken och lappen:) 

Tandlakarbesoket gick bra, gjorde inte sa ont som jag forvantade mig hehe. 
At lunch inne i DC, men jag kunde verkligen inte ata eftersom hela munnen va bedovad, mamma satt bara och skrattade.


Vi svangde forbi Tropical smoothie for varsin Chocolate chiller:)


I've learned to live half alive

Haha solsidan är de bästa som finns just nu...sitter och skrattar åt ett skämt i flera minuter tills jag kommer på mig själv. Säsong 2 kom igen nu då!

Våffelstugan idag gick great. Kurt Wallander kom på besök...ja han som spelar Kurt Wallander. Hans fru sa att Våffelstugan var den bästa krogen på hela Dalarö...men nu är ju inte våffelstugan en krog utan det är en VÅFFELSTUGA! Got it?

När jag kom hem vid 11 hade pappa och sus tänt en brasa och gjort i ordning middag till mig och sen fick jag chirre och cola. Worlds greatest!

Nej, nu ska jag kolla sista avsnittet av solsidan och sen sova! PUSS

Felicia gör Bosse fin

work work work

Nu drar jag till jobbet! Näst sista dagen på jobbet och sista dagen i våffelstugan. WOHO!

off we go.

Godmorgon!

Klockan ar halv 8 har och jag ska ivag till tandlakaren for att fylla i halen.
Efter det sa blir det en runda i DC sa jag bloggar nar jag kommer hem ikvall.


Hallonkaka och solsidan

Jobbet gick vell rätt bra idag sådära...men shit va trött jag är. Både jag och Robban somna på bussen hem och höll på att somna när jag kom hem också. Men aa bara två dagar kvar på jobbet nu.
Vid 9 började jag baka och sa till felicia å komma över och käka den med mig. Hon blev skit glad och kom på stört...typ. Anledningen va för att hon inte har en dator hos sig...UTNYTTJARE!
Nu ligger vi och kollar på solsidan...grymt. Pussokram

 

 


ALANYA!!

Nej nu vill jag bara åka iväg...vill bara åka nu nu nu. 24 dagar kvar tills jag sitter på stranden med mina närmsta vänner med en kall cola i handen. Kommer bli en oförglömlig resa! Frukost på balkongen, stranden hela dagen, ut och äta, ut och dansa hela natten. Längtar ihjäl mig, kan lika gärna börja packa nu. På söndag är det bara 20 dagar kvar och tjejer you know what that means...skriva ut biljetten! Haah märks det att jag är taggad?

"Smile Center" my ass!

Okej today is not my lucky day! 
Idag sa var det dags for lilla mig att ga till tandlakaren for forsta gangen pa 3 ar. 
For det forsta sa har jag ingen aning om varfor det har drojt sa lange sen jag sist va hos tanddoktorn men idag sa va det dags igen. 

Tidig imorse sa drog vi ivag till Fredericksburg Smile Center (namnet lat ju lovande) och nar vi kom dit sa borjar dem med att ge mig en liten "welcome gift" - en biobiljett. Sjalvklart sa tog jag imot den och sa Tack:) 
Nar jag val ar pavag in till rummet sa gar jag forbi en valp. "bra att ha nar nagon unge ar radd for att ga till tandlakaren sa kan lillen gosa med hunden for att ma battre" sager lakaren da. Therapy dogs har dom alltsa. 

Jag satter mig ner i stolen som ocksa ar en massage stol med varme i rumpan och Hon fragar om jag vill ha "Hand-therapy" Saklart sa sager jag ja och hon rullar in varsta kitet. Long story short: jag fick doppa handerna i wax och linda in dem i plast och sen satta pa mig gigantiska vantar. LYX!

Not so bad right?
HA!
Efter undersokningen sa far jag reda pa att jag, som inte har haft ett enda hal i hela mitt liv, har 5 hal. 5 FUCKING HAL.
Inte nog med det, utan jag ocksa behover tandstallning. tack gode gud att dem specialiserar sig i osynliga tandstallningar.

Som sagt, jag ar inte glad idag och jag ber om ursakt for detta langa inlagg :)


@ the nail salon

Flisan och jag gick till nagel salongen för att boka tid för att fixa mina naglar...

Jag- Hej, jag skulle vilja boka en tid för att fylla i mina naglar
Nagel tanten (kines) - Du ha tid ida?
Jag - Nej, jag vill boka en tid
Nagel tanten - Vad du heta? Vilken tid du ha idag?
Jag - Nej, jag vill BOKA en tid!

Tillslut fick jag en tid på lördag...

Jag - Tar ni bort mina gamla naglar då eller fyller ni i naglarna?
Nagel tanten - Ja
Jag - Tar ni bort dom eller fyller i?
Nagel tanten - Ja
Jag (lite lätt irriterad) - Så ni tar INTE bort naglarna?
Nagel tanten - Ja

Fick ju spader på henne. Oh well, får hålla tummarna för att jag får fransk manikyr på lördag.


turn that clock around

Nu har det varit ett tag sen jag bloggade, sa jag tyckte att det va dags igen:)

Det ar lite tragiskt att jag sitter har alldeles nyvaken eftersom klockan ar halv fem pa eftermiddagen, men det ar ju sommar ellerhur?

Igar sa akte jag och mamma in till Potomac mills for att shoppa, synd att allt va stangt nar vi kom dit va.
sa vi drog en runda forbi IKEA och kopte med oss gifflar hem.

ovningskora gjorde jag ocksa gora :)


Underbara dag

sol,vatten,stranden,kubb,bullar,kakor

I will survive

Ledsen för att det är sommar och dålig uppdatering vaaa...syrran har inte heller varit bra på bloggfronten. Men när jag inte har jobbat har jag försökt njuta av det underbara vädret. Eller det är inte lika underbart med 35 grader inomhus så man får sova med alla dörrar öppna...klibbigt och varmt TJA!


Idag har jag jobbat, ganska intressant eftermiddag. Kom in ett helt team på 20-30 pers från Tyskland,Frankrike,Italien, Spanien och Sverige. Det var en tysk modell agentur som är i Sverige och fotar för en katalog. 20 våfflor tack...liksom va? Bara ställa sig där å grädda massa, men sen efter 20 gräddade våfflor och 600 spänn ville dom bara äta 11 våfflor så vi fick ringa Emelie och Oskar så käka vi alla upp våfflorna. Sen kom det in en Italienare från modell agenturen och sjöng för mig "First I was afraid, I was petrified, kept thinking I could never live without you by my side". Snygg var han också, blont hår och kom cyklandes i bar överkropp. Rätt nice sådära.

Bjuder på lite bilder från dom senaste dagarna...

Gla tjej på jobbet
Förvirrade tjejer på jobbet
Laura,felicia,robin och jag stekte några timmar på scweitzerbadet.
Schysst sova ställning
PosarN
Hej-jag-heter-Bea-och-jag-gillar-mig-själv

Just another day

Hola amigos!

Nu ska jag strax ga och lagga mig, klockan ar kvart i 4 och jag kan knappt halla ogonen oppna och jag kanner att jag haller pa att bli sjuk ;(

Imorgonbitti sa sticker jag ner till VA beach, kanske far en chans att ga langs ner boardwalken ocksa.
Jag ska forsoka att ta mycket bilder,det ar ju igentligen Bea som ar kamera-norden :)

Godnatt!


Godnatt

Jag är trött, jag har ont i huvudett, jag vill sova. I morgon fyller pappa år och jag jobbar i hamnkontoret 12.00-17.00. Hej svejs!

Flying high.

Igar sa akte jag in till woodbridge och traffade Paulina och Stephy. 
Det va jattekul att se dem igen, jag tror sista gangen vi traffades var for 4 manader sen, vi hade verkligen mycket catching up to do. 
Nar jag kom hem sa sov jag i 2 timmar och sen nu pa kvallen sa har det varit PLL maraton pa ABCfamily, sa jag har legat bankad framfor tvn:)  

Imorgon sa kommer byggjobbarna och borjar bygga pa poolen, ah jag langtar tills den blir klar! 
Ah vad jag saknar cali nar jag ser den har bilden!

Nej nu sa blir det en nattrunda till donken med Chris och Samantha och sen soovva:)


Schön dag

Det blev ändrade planer idag, jag åkte till Felicia idag runt noon och solade och badade. Låg och guppade på luftmadrasserna, underbart! Tog en sväng till affären och köpte massa cola, godis och chips. Vid 5 tröttnade vi på solen och kollade lite 90210. Nu på kvällen har vi grillat och myst, super god mat!

Måste sova nu, upp och jobba klockan 5. TAGGTAGGTAGG!


jobb jobb jobb

Igår stod jag och Robin i våffelstugan till 9 sen medans vi väntade på bussen stod vi och fiskade och drack coccaaaaaaa cola.

Idag har jag hjälpt Jocke med massa musik som dom ska ha med sig till Grekland. Kom precis hem och ska göra i ordning mig nu sen sticker jag till Dalarö. Idag är det hamnkontoret från 5-9. I morgon är jag ledig och då ska jag till eriksdalsbadet med Filip. Felicia skaruuu me???

Lökigt ja

WTF?

Nu pa kvallen sa har jag suttit och kollat runt lite pa internet och sen sa helt plotsligt sa ser jag det har:

On July 5th 2010, Alexei Yagudin suffered massive head injuries from a car accident with a truck in New York. He went into a coma for 3 days before passing away on July 9th. Yagudin has left behind his soon-to-be wife, and their first child Liza. 

Ar det har nagot javla skamt eller?
Jag har ingen aning om det ar sant eller inte, sag bara det i en artikel jag hittade pa internet.

For er som inte vet vem Alexei ar sa ska jag beratta lite kort.
Alexei var en rysk konstakare och min storsta forebild inom konstakningen.
Genom aren sa har han samlat pa sig 6 VM medaljer, fyra darav guld. 3 guld medaljer fran EM och I Salt lake city 2002 sa fick han antligen sin olympiska guld medalj.

R.I.P?



GO FELICIA!

För er som inte vet befinner sig en av mina närmsta vänner i Finland och tävlar EM i cheerleading. Att bara ta sig till EM är grymt. DOM TOG BRONS OCKSÅÅÅÅ! EM FUCKING BRONS. Hur sjukt är inte det? Jag är så stolt över henne och det är hon värd, så som hon har kämpat.
Kom hem nu!

GRATTIS SUSANNE!

Idag är det Susannes dag!! Wohohoooo. Så det har varit lite gäster här ikväll, vi har grillat, ätit tårta, melon och jordgubbar. Nu sitter dom där ute och snackar om att dom är så fascinerade av utveckligen...jag blir rädd.

Jobbet gick bra idag, fick stå själv i våffelstugan. Det tog ett tag för mig att komma hem eftersom Robin lurade mig att bussen gick 12.55 istället för 12.37. Kul att vi ser bussen åka iväg och nästa buss gick 13.37! What to do liksom...så vi satt där och njöt av att se Bea arbeta på bryggan.
I morgon börjar jag 12, sköööönt med lite sovmorgon!

Lite bilderååå

När jag kom hem från jobbet hittade jag dom här två mer eller mindre döda i sängen. Sött!
Jag,pappa och Noa sjöng för Susanne och gav presenter!
Jag gick på promenad med Noa i babybjörnen och efter ett tag somnade han mellan mina bröst. Älskar den där plutten!

Shout it from the rooftops

Sitter har lite smatt irriterad.

Jag som ar sa smart fick plotsligt for mig att jag skulle ga ut och springa, kanske inte ar sa bra att gora knappt 4 manader efter en hoftoperation, och efter att ha varit pa kryckor i 10 veckor. 
Long story short, nu sa sitter jag har med en stor fet ispase pa hoften. Bra jobbat Felicia!

Sen sa nar jag rakade benen sa skar jag av en tjock javla skinflik och nu sa vagrar det sluta bloda,och nar man ar pa ett sant daligt humor, sa blir det minsta lilla sa himla jobbigt.
Som bara den lilla saken att jag inte kan se Love Generations musikvideo for att den ar blockad i USA. arghh!!!!

Sorry, jag ska sluta klaga nu, life's good right?

  



Nails

När man är i USA är ett måste att göra naglar. Dom är så otroligt duktiga (beror på vart man går) och det är sjukt billigt jämfört med Sverige. Dom håller väldigt länge också. Jag hoppas dom håller till Pappas och Susannes bröllop men tveeeeeksamt. Gjorde naglarna för 2 veckor sen och dom gifter sig om 3 veckor.

Love generation musik video

Jag är såååå stolt över min Mikaela. Snyggast, bäst och vackrast utan tvekan. Hon är så grym och varje gång jag hör henne får jag gåshud. Hon har kommit så sjukt långt och det är hon verkligen värd. Älskar dig vännen!
Här är deras nya musikvideo!

mihii

Hallåååå i stugan! Beaaa här vaaaa!
Jag sitter i sängen och garvar, åt vad vet jag inte...övertrött är jag iallafall. Inte så konstigt att jag är det efter en stressig kväll på jobbet. Jag och Robin fick inte en lugn stund på hela kvällen. Dansar som inte ville betala, tyskar som inte fattade vad jag sa, folk som ville hälla ut sin diesel och om dom inte fick det blev dom arga. Det roligaste var nog när några gäster stod i sin båt och skrek på Robin, haha shit va jag garva. Aja, men det gick bra iaf och vi fick mycket cred av Katrin...woho.

I morgon är jag ledig och då ska jag försöka sola! Puss

Mumsig bild från beas soffa

i've got you all figured out.

Pratar med Bea pa skype just nu, samtidigt som jag forsoker klura ut hur den dara sms applikationen pa min itouch fungerar :) i
Igar sa kom mamma in och vackte mig astidigt, eftersom jag inte direkt ar en morgonglad person sa blev jag sjukt sur, anda tills jag sag att hon hade en stor karamellkungen losvikts godispase med sig till mig.

Det svenska godiset ar en av de sakerna jag saknar mest fran Sverige, Men tur har vi som har vanner som delar med sig nar dom far sant har hemskickat.

 

Dalarö

Jag är baaaaamsetrött! Jag sov tre timmar i natt och har varit hemifrån i ca. 14 timmar. Snacka om att jag är död nu! Nu är första arbetsdagen avklarad iallafall och den gick bra faktiskt. När vi kom dit hade dom introduktion i 3 timmar. Aa dom skulle ju egentligen inte ha haft det men Hampus insisterade i att visa oss hur man tömmer båtar på bajs och i samma veva tar det stopp i tanken så vi sitter där på båten i 2 timmar och gör naaada. Tillslut fick vi gå så jag och Bea drog och käka tacobar sen till henne och sov en timma på soffan innan jag skulle iväg och jobba igen. Det gick bra i våffelstugan, var till och med bättre på att grädda våfflor än min handledare, DE NI! Och man har en skit rolig arbetspartner också vilket är awesome!

I morgon ska jag och Robin jobba i hamnkontoret...hoppas vi slipper tömma båtar på kiss å bajs. Men ärligt talat, jag är helnöjd med mitt jobb. Mitt ute i skärgården och de är toppenväder. Det är awesome!
Puss på er

Här jobbar jag

Like you're cooler than me

Hejhejheeeeej :D
Ligger i sängen och ska snart sova, ska upp 20 över 6 i morgon. Jobb på dalarö, wohoo.
Ända sen jag kom hem från USA har jag varit med Flisan, vi har mest solat och badat. Äntligen ser jag normal ut i ansiktet och kan visa mig i allmänheten igen. Har någon lite fläck kvar men det ser myyycket bättre ut!

Syster ringde tidigare, dom är på VA beach och solar och badar och firar 4th of July. AVIS! Miss you guys.
Nu måste jag sova så jag orkar upp i morgon!
Puss och kram

Saknar dig sis

A little bit of me time.

   
Nu sa har jag precis tagit mig en lang dusch, rakat benen, noppat ogonbrynen, och satt pa en ansikts mask.

Nu sa kanner jag mig frasch igen:)


Felicia Erika Blohm

Jag saknar dig så otroligt mycket, du är min andra halva och det suger big time att ha dig på andra sidan atlanten. I förrigår var vi med varandra, skrattade och hade kul...nu sitter vi i ett varsitt land. Men jag vet, jag känner på mig att snart träffas vi igen. Snart så!
Du är en av de starkaste personerna jag känner. Du har haft sån otur de sista året men ändå har du klarat dig galant. Efter en armoperation och en höftoperation inom loppet av ett år har jag inte ens hört något klagomål från din sida what so ever. Du hinner inte ens bli helt återställd efter ena operationen förrns det är dags för den andra. Jag beundrar dig så otroligt mycket och du är den störste kämpen jag känner. Snart är allting bra ska du se!

Jag älskar dig så ofantligt mycket och saknar dig mer än du anar!
<3
/Syster Beee


Mike n Ike

Har ju inte bloggat sen jag kom hem från USA men tänkte bara säga att jag lever! Dock saknar jag Mamma, Felicia och Stoffe skit mycket. Så jobbigt att dom ska vara så långt borta...hoppas jag får se dom snart igen!
Flygresan gick jätte snabbt vilket var skönt...flög med Sofi Fahrman...de ni. Hon satt på raden breve mig. However, papi kom och hämtade mig och när jag kom hem rev jag upp allt innehåll i väskorna på sängen. Sov lite sen kom Felicia och vi bakade. På kvällen drog vi till henne dit Bea och Laura kom också, myyyyys!!! Idag har vi solat och badat hela dagen (dock med en handduk över ansiktet). Ikväll, vad händer ikväll? Det återstår att se...

Pappa och jag sitter och äter upp mitt godis i solen, de e gött!

Juni Juli Augusti

Klockan ar strax efter 9 och jag sitter ute pa verandan i 25 graders varme. 
Gud vad jag alskar sommaren. 

Imorse nar jag vaknade sa va det alldeles for tomt hemma, syster var namligen inte har. Dessutom sa ar rummet kliniskt rent och man kan se golvet for forsta gangen nu pa 3 veckorl 
Det blir alltid jattestokigt nar jag och Bea delar rum, vi har helt enkelt for mycket grejor. :) 


Nu ska jag aterga till att lasa Lauren Conrads bok "Sweet little lies" som jag kopte igar pa flygplatsen. Det gar verkligen inte att sluta lasa, den ar sa bra!


RSS 2.0