"Smile Center" my ass!

Okej today is not my lucky day! 
Idag sa var det dags for lilla mig att ga till tandlakaren for forsta gangen pa 3 ar. 
For det forsta sa har jag ingen aning om varfor det har drojt sa lange sen jag sist va hos tanddoktorn men idag sa va det dags igen. 

Tidig imorse sa drog vi ivag till Fredericksburg Smile Center (namnet lat ju lovande) och nar vi kom dit sa borjar dem med att ge mig en liten "welcome gift" - en biobiljett. Sjalvklart sa tog jag imot den och sa Tack:) 
Nar jag val ar pavag in till rummet sa gar jag forbi en valp. "bra att ha nar nagon unge ar radd for att ga till tandlakaren sa kan lillen gosa med hunden for att ma battre" sager lakaren da. Therapy dogs har dom alltsa. 

Jag satter mig ner i stolen som ocksa ar en massage stol med varme i rumpan och Hon fragar om jag vill ha "Hand-therapy" Saklart sa sager jag ja och hon rullar in varsta kitet. Long story short: jag fick doppa handerna i wax och linda in dem i plast och sen satta pa mig gigantiska vantar. LYX!

Not so bad right?
HA!
Efter undersokningen sa far jag reda pa att jag, som inte har haft ett enda hal i hela mitt liv, har 5 hal. 5 FUCKING HAL.
Inte nog med det, utan jag ocksa behover tandstallning. tack gode gud att dem specialiserar sig i osynliga tandstallningar.

Som sagt, jag ar inte glad idag och jag ber om ursakt for detta langa inlagg :)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Drömmen blev till en mardröm. Stackare ! <3

2010-07-22 @ 13:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0