hejdå sistersofglory

Nu byter jag blogg, om ni vill ha bloggen maila mig på face eller på [email protected] :) PUSS

Slitet

Har slitit med historia arbetet i flera timmar nu, fortfarande inte klart. Det är nära nu, känns ju helt okej bra! I morgon blir det plugg hela dagen igen, sen på fredag är det prov, redovisning och inlämning sen HÖSTLOV! Längtar helt galet mycket nu.
Nu blire jersey shore puss


inte så pigg tjej

2 cool 4 school


No happy ending

Vandringen idag var seg, väldigt seg. Stort tack till Anton som hjälpte mig över alla träsk och stockar. Sen bara för att Nico gjorde en bula i mitt huvve är han min bitch forever, blir intressant.
Resten av denna gråa dag har jag skrivit på mitt historia arbete och inte kommit någonstans. Ingenstans. Känner en aning ångest över att detta arbete ska vara inne på fredag, samtidigt som jag har ett huge engelska prov på fredag att plugga till.
Skulle sitta fint att komma undan från detta snart, pallante. Kom igen nu då höstlov!
Sovgott

Deppmode

I morgon vill jag bara ligga hemma under täcket, tänka på allt och gråta bort allting. Men jag ska ut på vandring och laga mat i skogen. Sovgott

Örebronx

Shit va trött jag är, när jag gick till badrummet för en stund sen för att duscha trodde jag att mina ben skulle vika sig på mitten. Är helt slut och huvudvärk på de!

Igår drog jag till örebro för att träffa Fredrik. Emil och han kom och hämtade mig på stationen och vi drog till garaget där dennis och johannes också var och mecka lite bil. Dom var också med i alanya, och dennis var felicias ragg så va rätt kul å träffa dom igen. Sen drog vi till fredrik och dom visade deras mongo filmer från alanya. Varannan grej dom sa höll dom för mina ögon och öron så fick knappt se hälften. Vi drog och käka pizza sen kom johannes med ännu mer alanya filmer. När alla drog kollade jag och Fredrik på surfs up, sen nån annan film och sen generation kill. Somnade vid 5. Vid 1 gick mitt tåg och var hemma strax efter 4, inte så långt att åka ändå.

Har nyss dragit upp hela min helg för felicia på telefon i detaljer. Hon är för bra, hon gör mig glaaaaa :D PUSS PÅ DIG

you and me stick together like glue.

DET AR FREDAG! haha
sa skont att veckan nastan ar over!
Jag akte med Sami hem idag efter skolan, korde lite sjukgymnastik ocksa innan vi akte till matchen som vi spelade imot Sherando High School. Skitlessen blev jag att vi forlorade:(

Haha vi hade det lite trakigt pa dagen:)

Imorgon sa blir det nog Kings Dominion med massa folk, kommer nog bli jattekul:)
Godnatt!


sovgott

Åh cp blogg.se, hela inlägget jag nyss skrev försvann!
Ajaaaa, mitt huvve gör fortfarande ont men ska pallra mig upp till skolan i morgon. Får stoppa i mig lite alvedon och pröva. Sen är det helg vilket är grymt skönt! Planerna för helgen är lite oklara. Blir nog bio i morgon kväll sen på lördag funderar jag på att ta tåget till örebro. Vi får se!
Nu ska jag sova, PUSS



skäääägg

Då ligger man nerbäddad i sängen idag då, mår inge bra alls. Huvudet känns som ett stort klot, kul lagom till helgen! När man är sjuk brukar man ju alltid ligga och kolla film efter film men nej, ända sen jag vaknade har jag skrivit på mitt historia arbete. En vetenskaplig uppsats som ska vara inne nästa fredag och jag börjar få lite panik över att inte hinna klart.

För övrigt är det svinkallt ute och skinnpajen börjar bli för tunn för att användas. Vinterjacka vill jag inte heller dra på mig nu i oktober redan. En pälsväst skulle sitta riktigt fint, åh vill verkligen ha en. Måste bara hitta en fin någonstans! Zara har fått in fina har jag sett, får åka dit och kika i helgen!

för dig ska jag göra det tusen gånger om


Don't you forget

Har baddat ner mig i sangen med hunden, ett glas nyponsoppa och här har jag tankt att stanna tills imorgonbitti! :)
Behover inte plugga, jag har ingen sjukgymnastik och jag kanner pa mig att det har kommer bli en skont kvall!
Skolan sog som vanligt, gjorde inte ett skit. kanndes som halva skolan va sjuk idag for den va nastan tom,men nej nu sa ska jag inte klaga. Idag har ju varit en bra dag!

Grattis vill jag ocksa saga till Min kara farmor som fyller ar idag! jag hoppas att hennes dag har varit helt underbar♥

GRATTIS FARMOR

Nu är jag barnvakt och kommer vara det hela kvällen. Egentligen orkar jag verkligen inte, har haft ont i huvudet hela dagen, det dunkar och ögonen värker...men vad ska man göra. Känner mig helt tjock i halsen också. Allting är bara jätte deppigt, vädret förstör hela skiten och människor med ingen medkänsla för den delan också. Fml.
Hade spanska prov i morse, kunde varken tänka eller koncentrera mig men förhoppningsvis gick det bra. Vid 12 åkte vi till naturhistoriska där jag mådde skit, verkligen skit. Trodde jag skulle svimma.

Nej vilket deppigt inlägg det blev. Ville iaf säga grattis till min älskade farmor också som fyller år idag! Hoppas du får en bra dag. PUSS






Det ar mandag!

Hej pa er! 
Sitter inne pa mitt rum och pluggar, har massa prov i veckan och jag kanner att det ar dags at ta tag i mina betyg:) Men jag har iallafall varit pa ovanligt bra humor idag, hade en ganska lugnt dag i skolan, kom hem och sov i en timma innan jag akte till min sjukgymnast. Nar jag kom hem igen sa kom jag pa att jag inte hade nagon nyckel med mig sa jag fick hoppa in genom fonstret:)

Letade igen gamla arkiv pa datan haromdagen och jag hittade den har bilden!
Jag tror den ar fran innan Juluppvisningen i Fredericksburg 08:)


stumpan då ♥

Här sitter jag med huvudvärk, spanska böckerna breve mig och är illamående. Inte bara för spanska provet i morgon, men mycket därför. Tur som f*n att vi delade upp spanska provet i 2 delar annars hade jag aldrig klarat av att plugga till allting. De är galet mycket man ska kunna och har inte ens bankat in hälften i huvve. Kommer inte göra det heller, jag måste sova!


Men ska sluta tycka synd om mig själv. Min lilla flisan ringde för ett tag sen och sa att hon va på SÖS. Lillen då, håller tummarna för att allting går bra! Sen låg tydligen en kompis till mig i rummet breve som också är arbetskollega med felicias mamma. Haha ja, så kan de va! Nej men krya på dig älskling!
godnatt♥
va ba tvungen å lägga ut den :D förlåt...

i skolan

Sitter och skriver på historia arbetet. Frågade Rothen om information om Rwanda och det skulle jag ju inte gjort. Nu slängde han fram en skönlitterär bok på 500 sidor och arbetet ska vara inne nästa vecka. Amen tjena, har annat å göra än läsa böcker!
Efter skolan åker en fet godispåse med hem så ska jag plugga hela långa freakin' dagen. Spanska och historia, whey!

Cause I had a good day

Nu har jag krypit ner i min sköna säng och ska strax stänga av alla apparater för att sussa. Har i och för sig sovmorgon i morgon så det är ingen brådis att somna.

I morse vaknade jag hyfsat tidigt, jag och Felicia käkade frukost sen gick vi ut på en lång powerwalk. Jag gick i mina nya easytone skor också och kan säga att min rumpa kommer vara öm i morgon! Det är den redan, hela baksidan. Annars idag har jag pluggat som en tok, har gått igenom all spanska och det verkar chill inför provet på tisdag. Senare drog jag och pappa ut och övningskörde, vi hämtade upp mat hos kinesen också, mumma!

I morgon är det skola och plugg som gäller. SOVGOTT



rundan jag och felicia gick, lite mer än 7 km



Lugn dag.

Idag har varit en relativt lugn dag, jag vaknade tidigt for nagon konstig orsak och sen dess sa har jag i stort satt bara legat  sangen.
Nu sa ska jag kolla klart pa Shutter Island, och sen sa ska jag mota upp massa folk i Warrenton!
Vi hors!

Skulle ha publicerats igarkvall.

For you BEA

Här är bild på mitt nya hår :) Eller aa man kanske inte ser så jätte stor skillnad men det känns muuuch fräshare. Nu sitter jag vid pappas nya GIGANTISKA DATOR! Han köpte en imac i morse och jag fick ett nytt batteri till min dator så nu äntligen är det en bärbar dator igen. TACK PAPPA!

Big daddy

Tjoheeeej! Long time no see, nej inte riktigt men nästan. Shit va dåliga vi är på att uppdatera, får snart lägga ner bloggen!

Aja, igår efter skolan åkte jag in till stan för att möta Joel. Han var i Sverige under veckan så då passade jag på att gå ut och äta middag med honom och snacka lite skit. Var supermysigt! Vi gick till NK och shoppade lite åt mamsen sen åt vi middag på en italiensk restaurang på kungsgatan. Sen blev jag även lite firad, jag fyller ju år snart och hade önskat mig 2 saker från USA som jag fick. En hårddisk och ett par easytone reebok skor. TACK MAMMA OCH JOEL!

Idag hade jag en lektion i skolan sen drog jag till handen och luncha med Flisan och Garmii innan jag drog till Amalia för att piffa till min frilla lite. Hon klippte och slingade och det blev verkligen asbra! Är hur nöjd som helst, vi tog mer än 10 cm på längden så de är mycket kortare nu är innan men jag gillar det!
I morgon ska jag till tyresö ishall för att kika lite på elitserien, skoj!

Sovdags nu, PUSS



my time to shine

Idag har vi orienterat, det gick grymt! Jag, Anton, Jocke och Amanda hitta alla kontroller och sprang inte vilse en ända gång. Riktigt schönt ;) Fick skjuts av Jocke en bit hem sen så jag slapp byta bussar å hålla på, de va ju schysst! Nu om några minuter ska jag åka och hämta barnen på dagis, är barnvakt till 7, sen ska jag skynda hem för att se PH. PUSS




Dalig dag.

Nu sa ska jag faktiskt ga och lagga mig och forsoka att glomma hur hemskt min dag har varit.
Jag forsov mig, tappade bort telefonen, ramlade i trappan, gick in i en dorr, hittade myror i maten. 

Jag hoppas att morgondagen kommer att bli battre.

PH

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska övningsköra till Felicia en sväng. Där ska jag kolla på Paradise Hotel med Flisan, Bea och Lauris. Vi hade en deal i Turkey att kolla första avsnittet tillsammans och så blire! En liten Alanya reunion nu då ;) Så får vi se om Andreas sköter sig också...mahaha
PUSS

101010

Dålig uppdatering i helgen, men har inget intressant att komma med iallafall. Hela helgen har jag bara tagit de lugnt. Chilla hos Felicia framför jersey shore och idol i fredags. Igår tog jag det lugnt sen kom Fredrik till mig på kvällen och jag tvingade honom att kolla på the last song. Stackarn. Idag har jag och Lina powerwalkat 8.2 km, shit va duktiga vi var! Förbränt över 400 kalorier, känns rätt bra :)

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, åh kom nyss på att jag har sovmorgon imorn. YESYESYES
PUSS





Babysitter

Två otroligt fina bilder från skolan!

Nu är jag barnvakt och lär väll sluta om någon timma eller två. Har ganska tråkigt för internet är bajssegt och är irriterad på personer som inte svarar i telefonen. What's up w/ that? AJA! När jag är klar här ska jag flytta mitt ass till felicias place för att mysa och kolla lite idol med henne.

Näe, blir jersey shore nu! PUSS

Spirit week.

Imorgon sa ar det antligen fredag, slutet pa denna vecka. gud vad jag har langtat.
Pa dagen sa ar det spirit day, pep-rally och sen pa kvallen sa har vi vart Homecoming game VS. Skyline.
Lordag sa ar det HOMECOMING! 
 Spirit week har bestatt av:
     •Collage shirt day
     •Superhero day
     •Wacky wednesday
     • M&M day
     •SPIRIT DAY!
Kettle Run High Schools Homecoming game.
wacky wednesday.
Gameday!
Nej, nu sa vantar sangen, hoppas pa en bra dag imorgon:)

It feels like I'm talking to myself

Usch vilken lång dag, riktigt lång dag! Började med matteprov i Matte B som jag skrev på 45 minuter sen visade det sig att resten av lektionerna var inställda fram till 12.30. Skönt läge när det var 3,5 timmar kvar tills dess. Hur fördrev jag tiden? Jag har inte en aning men tråkigt var det iallafall. Slutade 4 och då drog jag hem i spöregnet. Kollade lite Jersey shore sen däcka jag.
Nu har jag precis plattat håret och noppan ögonbrynen, nu blir det Kenza och Tyra show! PUSS


en liten fin bild från engelska lektionen



uppdrag granskning

Ligger i sängen och kollar uppdrag granskning på ettan, faktiskt väldigt intressant. Handlar om vare sig burka ska vara tillåtet eller ej. Jag blir rädd, på riktigt! Tycker hela grejen är sjuk...

Dagen har gått rätt långsamt. Hade redovisning i skolan, gick ju bra. Sen var det onödig NO lektion och onödig mentorstid och onödig skoldag och onödig..ALLT! Nä men dagen kändes rätt onödigt. Att vara barnvakt kändes också onödigt. Var bara grymt sugen på att träna hela dagen idag, har inte sprungit på 2 dagar nu. Dags i morgon!
I morgon är det matte prov också...love my life!


SNART ÄRE KUNGARNA AV TYLÖSAND, WHEY!





Nu: jersey shore

Vad har jag gjort idag då?
- Skolan 8.00-16.00
- Skrivit en valanalys som ska redovisas i morgon
- Slösat en massa dyrbar dit framför datorn
- Kollat DH

Soft kväll! I morgon blir det andra bullar. Skön dag i skolan sen ska jag vara barnvakt. Funderar på att åka hem mellan skolan och springa och sen åka å vara barnvakt. Vi får se om jag orkar vara så duktig! Kommer alltid på en massa hurtiga saker jag ska göra när jag ligger i sängen, men när man väl ska göra det dagen efter kommer jag aldrig till skott med det. Nu ska jag kolla jersey shore sen sussa :) PUSS


pappa och lillebror♥



jag ger mig inte

Ligger och kollar reprisen av biggest loser sverige. Egentligen borde jag sova eftersom en spanska lektion väntar klockan 8.00 i morgon. Dessutom slutar jag skolan seeeeent. Ingen skön dag alls i morgon, men jag ska klara det med!

Idag efter skolan fick jag cykla världens omväg hem eftersom dom höll på att fälla träd på vägen så jag cyklade vell ett par extra kilometer. Hoppade i löp skorna när jag kom hem och gick ut och sprang 3.2 kilometer. Kände mig lagom hurtig! Sen drog jag ut och övningskörde med Sus, gick vell helt ok. Blev riktigt god middag och pappa gjorde efterrätt! Resten av kvällen har jag snackat med freppis :) Funfact, ja verkligen!

Nu ska jag sova PUSS






Hunter

Jag är kär! I dom här finingarna :) Har haft beslutsångest mellan röda och svarta men tror nog att de svarta vinner. Så om någon vänlig själ där ute vill köpa dom här till mig kan ni gå in här: http://www.brandos.se/hunter/adjustable-23706-chocolate/a17614#
Riktigt finaaaaaaa, ska önska mig i julklapp om inte annat. Sen fyller jag år snart också :)
PUSS





Godmorgon Sverige!

Amerikanerna ar ju kanda for att ga overboard for halloween, sa Halloween Haunt pa Kings Dominion va helt sjukt kul! Tyckte lite synd om Sami som hade ont i armen idag, eftersom jag ar ganska lattskramd sa jag holl i hennes arm sa hart jag kunde hela natten. Kuta ut ur ett spokhus gjorde jag ocksa, men det tror jag nog att vemsomhelst ocksa skulle ha gjort om det ar 3 stycken killar dar inne som jagar dig med varsin motorsag!

Nej men efter en handelserik helg sa ska det bli skont att fa en natts somn, eller ja. jag ska ju upp till skolan om 5 timmar eller sa. sa godmorgon sverige, godnatt amerika!

Söta du.
 Det finns inga ord som kan bekriva hur mycket jag saknar dig♥


want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Rätt soft söndag om ni frågar mig! Vaknade vid 11 och käkade frukost med la familia. Softade några timmar framför datorn och sen klädde jag på mig och drog till handen. Var på jakt efter ett par svarta jeans, men dom jag hade spanat in var slut. Fick med mig lite andra grejer istället :)

Snart blir det söndagsmiddag här hemma sen ska jag ligga i sängen hela kvällen lång :)
Puss



den här godbiten fick jag med mig hem :)



Lördag it is

God förmiddag!
Vaknade för ca. 2 timmar sedan lagom utvilad. Käkade frulle och hoppade i träningskläderna sen vare ut å springa. Sprang strax över 3 km och det var riktigt skönt. Nu sitter jag med morgonrock och turban på huvudet och kollar kläder online. Studiebidraget sitter på kontot och det kliar smått å fingrarna. Dock är det ingenting speciellt jag vill ha, då kan jag lika gärna vänta och spara pengarna :) yeeeyee

Ikväll ska jag till Flisan, vill ha en fet godispåse och mysa ner mig i hennes soffa!
Ha en bra dag :)

rundan

Fredags mys

Har en skal popcorn har bredvid mig och jag ska straxt lagga mig i sangen och kolla pa en film, ar ganska trott sa jag kommer vell somna ganska snabbt.

Kanndes oerhort onodigt att ga till skolan idag,  vart va alla larare? hade 3st vikarier, sa jag fick mig en powernap pa nastan varje lektion.
Hangde med Sami hem efter skolan, och sen sa hade jag sjukgymnastik. Imorgon sa ska vi till Kings Dominion for fearfest och sen pa Sondag sa maste jag plugga forfullt for PSAT's som ar nasta vecka :(



Take me back to the place where I belong

Vilken mysig kväll. Familjen Thulin är här på middag och vi har ätit wok. Nu ligger två små söta tjejer i min säng och kollar på idol, mös! Själv kollar jag på bilder från San Diego och drömmer mig bort, vill ha värme inte kyla och snö :( Ajaaa. Rätt soft fredagskväll för min del! Ni party prinsessor där ute, ta de lugnt :)
Kram

Skön fredag på G

Om 5 minuter ska jag röra mig mot bussen så slänger in ett snabbt inlägg här. Igår efter plugget åkte jag till Felicia och vi skrev klart Historia inledningen, riktigt skönt att ha det gjort! Vid 8 kollade vi på idol och sen drog jag hemåt. Inge mer än de hände vell igår...

Idag har jag no plans och det är riktigt riktigt skönt. Ska bara ligga hemma i min säng framför tv.n hela kvällen. Åh, längtar! Nä, nu måste jag skynda mig lite. Ha en bra dag!
'

RSS 2.0