We did it again.

Nuuuu byter vi blogg igen. fråga om ni vill ha den nya bloggadressen för vi tänker inte lägga ut den här av olika skäl
Puss på er♥

EM vettuuu

Jag och syster ligger ner bäddade i hennes säng, båda e sjuka så vi tycker nog lite synd om oss själva. men iallafall vi kollar på EM i konståkning som går på tv nu. Evgeni Plushenko, Thomas Verner, Brian Joubert, Florent Amodio aa you name it men alla är grymma.
Just nu åker Michal Brezina,  och jag stör mig så sjukt mycket på Filip Stiller som kommenterar och är jävligt negativ idag. BUUUU.

a nog om konståkning. Jag åkte hem tidigare från skolan idag eftersom jag hade feber och mådde skit. Såg på mitt kontoutdrag också att hemköp har dragit beloppet fårn i måndags på över 200 spänn 2 gånger så nu eeee jag pank. Jävla banktransaktioner som ska strula och skit.


Självklart hejar jag på mina två älsklingar från Frankrike :) ♥

Onsdag

Ligger i sängen men vääärldens huvudvärk, jag vill inte bli sjuk nu det passar sig INTE. Jag vill kunna gymma, springa, ååh. Ska försöka sova om en stund så jag får mycket sömn och hoppas att jag mår bättre i morgon.

Idag har jag iallafall haft kort dag i skolan och efter det gick jag och Felicia på SH'BAM. Så jävla kul och faktiskt rätt jobbigt, dock känner man sig så sjuukt ful. Fick lite panik också när min stalker va på gymmet så tog mina grejer och kutade ut från gymmet. Okej inte riktigt, men i mitt huvve gjorde jag det.

Snart kommer syster hem med godis till mig, borde inte äta men vad ska man göra. I NEED IT.
Natti


we got big booty bitches


¨
jag och min meeeeltem sitter i hemvisten och snackar lite med hennes pojke och Talip.
Har inte haft några lektioner än liksom, skippade idrotten så höften kan vile lite och sen har vi haft halvklass på Naturkunskapen så jag har bara chilalt hela dagen. Har en timmas svenska nu sen drar jag hem ett tag för att sova bort min huvudvärk innan jag ska åka och sitta barnvakt.

all i have is this picture in a frame

Har inte hunnit blogga idag, har sagt det förut och jag säger det gääärna igen. Mitt nya schema suger helt och hållet. har lektion efter lektion, jag går från klassrum till klassrum. vilket SUGER!

Aa kom hem för en stund sen, har ätit lite middag och nu ligger jag däckad i min säng.
Satt hos amalia i 3 och en halv timma idag efter skolan,Mådde förjävligt dåligt där ett tag, hade huvudvärk, halsen kändes tjock som en betongvägg och jag kallsvettades, Amalia stoppade i mig en macka och lite vatten sen mådde jag toppen igen, typ.  men iallafall så klippte jag och färgade håret. Har varit brunett i ett helt år nu så jag kände att det var dags för en förändring. så nu är jag ljus(are)hårig. Lite guldigt så där va. :) Är hel nöjd, Amalia är så grymt duktig så!

snart ere sommar också :) Thats right, i said it!

Mätt å glad

Sitter med min hoes (bea o felicia) hos eriksson och sjunger till the 90's. Vi har käkat tacobar, chips, godis och druckit cola, är ÄCKLIGT mätt. Ändå fortsätter jag äta, story of my life. Har egentligen inget alls att skriva, var felicia som tvingade mig att blogga. Så här har ni ännu ett värdelöst inlägg.

NU ska vi fortsätta med morfars lista i spotify. Puss

Gosingar

malajjn is a fin kissekatt

Jag och meltem sitter och krigar över amys godispulver just nu, slutade med att hälften låg på golvet och den andra halvan utsprid över Meltems fejs. Snäll tjej jag är.
Egentlgen så ska jag skriva en reflekterande och en sammanfattande text på en bok, men det går ju liksom inte om man inte har läst den. typ.
Har dampat på min svenska lärare hela lektionen, verkar inte som hon kommer hjälpa oss med våra arbeten. wieee jag vet ju vad som ska göras osv. Men we like her verrryy much right?

min bebis :)♥

godnatt

Är svintrött och jag pallar inte plugga mera så jag kryper ner i sängen nu. Klockan står på 06:40 tack vare vårat nya fuckade schema. usch fy blä vad jag hatar tidiga skoldagar

Sovgott♥


too late to turn back time

A som syrran sa så sitter hon och jag barnvakt åt huliganen som vi har till bror. Jag och han har suttit och dansat ett bra tag nu, men just nu sitter han hos bea och dricker blåbärs soppa. Yes det är våran mysiga söndagskväll.
Pöss på er♥

What doesn't kill you makes you stronger

Flisan och jag babysittar noa just nu, dom sitter och dansar och jag försöker plugga lite psykologi. Går sådär va! NU kom bebisen till mig så han sitter å myser i mitt knä, gullebullen. Idag har jag inte gjort mycket, var tränare i morse efter det har jag kollat elitserien och pluggat. That's it my friends! Herå

seeeeg söndag

Hela dagen igår spenderades i Tyresö, satt barnvakt i 10 timmar. Käkade pizza med ungarna, spelade spel och kollade på Gladiatorerna :) Jessica hoppade på min buss sen och vi åkte hem till Lisa och mös med henne. Kollade på en sjuk film och satt och snackade i några timmar.
Nu så ska jag egentligen plugga samhälle men jag har bäddat ner mig med min dator i sängen och just nu så ligger jag och kollar på elitserien i Linköping. saknar konståkningen liiiite faktiskt.


Bra dag med bästavän!

Kom nyss hem från bästa Lina efter en heldag med henne, har haft hur mysigt som helst. Åkte först på allmänheten imorse med Lina, Steffi + släkt. Var svinkallt men var kul att göra lite piruetter och inse hur stela vi var heeehe. Dock var det sjukt mycket folk så i morgon ska jag och Lina glida lite på Ältas morgonträning istället. På vägen hem från ishallen köpte jag och lina varsin sallad och sen däckade i sängen framför elitserien i Linköping. Vid 4 åkte vi till gymmet och dödade våra fläbb magar. Kändes grymt skönt faktiskt :D :D :D Sen hem till frankes som alltid goda middag sen gladiatorerna med gottis. ÄLSKAR DIG BÄSTA LINA!

När jag var påväg hem plockade jag upp Flisan och vi tog en promenix och snackade om allt möjligt. Också möösigt!
Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon! PUSS


No. You're wrong, so just sit there in your wrongness and be wrong.

Ligger i systers säng och myser framför teven. cola, chips en riktig mysfredag ju :) Hon har liksom redan somnat på min arm här bredvid mig, så det verkar som att jag blir helt lonely ikväll. Det är ju mys osv. Det kanske gör så att jag kan kolla lite serier för jag ligger ju typ 9 avsnitt efter nu. ANTE BRAAA,
imorgon ska jag sitta barnvakt från 11-21, buuuu there goes my saturday liksom men vafan det är pengar ju :)


Helt klart världens bästa♥

Serier

Serier jag följer at the moment
Revenge
90210
Dance moms
Desperate housewives
Entourage
Jersey shore
Keeping up with the Kardashians
Modern family
Sons of anarchy
Suburgatory
Switched at birth
The lying game

Myskväll med familjen ♥

Middagen är i ugnen, myskläderna är på och cola glaset står breve mig..åh perfekt fredag! Har ju som sagt lovat mig själv en vit månad, detta är första veckan så vi får se hur länge detta håller. Har ju en del rätt partysugna vänner. Annars då, jag SUGER på att bloggaaaa. Suger på det mesta just nu, typ allt...speciellt träningen. Nästa vecka ska jag bombaaa med träning.

Nu är det middag med familjen. Pussssss


You're not that great

Varit en sjukt jobbig första dag i skolan, har inte mått så dåligt på länge, mina ben orkade liksom inte bära mig så jag fick sitta ner flera gånger, fick svimningar och jag kunde fan inte koncentrera mig. Blev bättre fram mot slutet av dagen vilket var skönt. Jag och syster käkade på Max innan vi åkte hem och tog en liten promenad med Romina.
Känns ju toppen att jag har ett referat som ska vara inlämnat ikväll också, tack snällaste malin för att du ger mig så mycket tid nu när jag har varit borta! -.-

Ska bädda ner mig i sängen nu med ett avsnitt av OTH sen ska jag somna tidigt för en gångs skull, wheeey börjar åtta imorgon, bra start på fredagen osv..

Jag och min älskling, RedBull här, säger godnatt till er :)
Pöss

Pigg

Klockan är 20 i 6 och jag är skitpigg, har dessutom varit vaken i en timma. Somnade dock 4 igår eftermiddag så de e inte så konstigt. Jag ligger och kollar på en massa serier jag har att ta igen. Kul att jag börjar skolan klockan 12 idag, ahh kanske kan jag sova en stund till...


Mitt i natten

Jag är både törstig och kissnödig just nu, men jag vägrar gå upp ur min säng och ut i kylan för att gå in i huset, det gör för ont och det är alldeles för jobbigt.
Hur fan ska jag lyckas somna när jag kan varken ligga på sidorna eller mage för att min höft är fuckad och jag har alltid haft världens problem med att somna på rygg -.-
Det är alldeles för varmt i mitt rum just nu, vilket är konstigt eftersom elementet knappt är på, men jag som e psyko måste ha på mig täcket, annars blir det läskigt. Skjut mig snälla.

Kände att när jag ändå ligger vaken och klockan har redan hunnit bli halv 4 så kan jag ju lika gärna dela med mig av mina idiotiska problem.

Its over and done with

Är helt slut i kroppen, skönt att bara ligga hemma och ta det lugnt nu de kommande dagarna men jag är ändå så sjukt rastlös.
Operationen igår gick jättebra, var där hela förmiddagen, träffade narkosläkaren, min kirurg, fick byta om till snygga sjukhuskläder, sedan fick jag dropp samt några tabletter innan jag fick gå och lägga mig på operationsbordet.
Jag vaknade först vid 15, fick lite mediciner och somnade en timma till. Fick i mig något att äta vilket var uuurgott! har aldrig uppskattat en ostmacka så mycket som jag gjorde då haha.  Kom hem runt 6 igår kväll och då somnade jag på direkten. Hade så svårt att hålla mig vaken, ena sekuden var jag jättepigg men sedan så somnade jag och så har det varit idag också.

Suraj kom och höll mig sällskap efter skolan, vi kollade på bästa filmen sedan så drog han och tränade, Farmor och farfar kom ochskå och hälsade på mig. Men bäst av allt var nog när syster kom hem med stjärnor och marabou till mig. Allvarligt, shit vad glad jag blev.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla klart på Pretty Little Liars och sedan ett avsnitt av The Lying game, får se hur länge min kropp tänker hålla sig vaken idag.

en skitrisig bild från igår, men så pigg var jag efter bara 2 timmars sömn. Snygg man kan vara i knästrumpor och sjukhuskläder :)

Födelsedagsfirande

Ligger i sängen och kan inte sova. Sov lite idag på eftermiddagen så det är väl därför. Igår iallafall firade vi bästa Lina som fyllde 19 i onsdags. Började med mys hos Lina med alla tjejerna men lite plockmat och dricka. Sen drog vi in mot stan och Café Opera där vi hade bord. Det var huuuuuur nice som helst och alla hade skitkul verkade det som. Dessutom var det ungefär årets bästa DJ, fan va bra han var! Mot slutet kom vakterna och slängde ut en och en av oss haha men jag klarade mig. Vi var på Caféet ända tills stängning och det här var en av dom bästa utgångarna på läääänge.
Slänger in lite bilder nu istället, orkar inte skriva. Pusssen


I'm surrounded my idiots and i love it

Det börjar dra ihop sig nu, bara 9 timmar kvar tills jag går igenom förhoppningsvis min sista operation på min förjävliga höft. Längtar tills jag vaknar upp och mina spikar är borta, behöver inte se dom sticka ut på sidan av höften mer och jag behöver inte slå i dom i en bordkant igen :)
Det som är svårast för mig nu är att jag absolut inte får äta, och jag är en sån person som måste göra det man vet att man inte får i tillfället. Så just nu vill jag bara gå och vända upp och ner på skafferiet och tömma kylskåpet på mat..

Jag bjuder på den här nu :)
precis 1 år och 10 månader sedan var den här tagen. Visste inte ens vart jag var när mamma bestämde sig för att skicka den här bilden till bea hemma i Sverige, jag tror jag hade varit vaken i mindre än en minut när hon drog fram mobilen haha :)

Fuck it, lets get it done

Don't ask, cause i don't know

Ligger i sängen just nu och skypar med bästa Alisha där borta i USA. Skönt att höra hennes röst, vi sitter och snackar om gamla minnen. Det är sjukt hur snabbt tiden går.
Kvällen har spenderats med några tjejer hemma hos Josefine, vi firade Jessica som fyllde 17 år idag med en riktigt mysig middag. Lite folk joina lite senare på kvällen men det blev inte så sent vilket är skönt så jag kan få en liten chans att vända tillbaka på dygnet ännu en gång :)
Imorgon ska jag råplugga och göra alla små förberedelser inför operationen på måndag. Ska bara bli skönt att få det gjort så jag slipper tänka på det sen :)


Patricia och Lisa :)

Cry me a fucking river

Jo jag vet, uppdateringen har varit skitkass men jag ska försöka bättre mig under helgen och i veckan.
Tänkte inte skriva så mycket, ville bara göra ett kort inlägg innan jag somnar.

Idag har varit en för jävlig dag helt och hållet, satt större delen av tiden i skolan och pratade med tjejerna. Det är så skönt att veta att man har såna fina männsikor att vända sig till så fort minsta lilla händer, och att dessa männsikor inte dömmer en är nog det bästa. En av mina närmsta vänner hade en mycket värre dag idag än vad jag någonsin upplevt, att en familjemedlem var så nära på att slitas ifrån henne och hennes familj är så svårt att förstå, men hennes syster hade änglavakt, eller vad man nu säger.
Efter skolan åkte jag hem och sov i 3 timmar, var så sjukt skönt. Försökte plugga ett litet tag men jag gav upp rätt så tidigt och åkte och träffade Sofia istället. Vi hade myskväll, vilket behövdes, har ju liksom inte spenderat tid med henne på flera månader känns det som.

Nä fan nu måste jag sova, orkar inte hålla ögonen öppna längre.

Peace out

HAHA skojar dom eller?

http://playhead.net76.net/Index.html

I wanna bitchslap the fuckery out of him

Kom precis ut ur duschen och känns rääätt så skönt. Har gått runt i pyjamas hela dagen, känns så sjukt ofräscht. Har iallafall inte haft några lektioner idag å jag har legat hemma i min säng och försökt bli av med mitt jet lag. Är fortfarande stört trött och har väll inte riktigt kommit in i Sveriges tid ännu.

Skolan började igår och känns skönt att komma in i rutiner igen, även fast jag gärna hade varit ledig ett tag till. Känns också skönt att saker och ting börjat lösa sig till skillnad från hur det var innan jullovet.
Nu ska jag dränka mig i body lotion och platta håret. Puss o kram
image description

Fuck it

En förjävlig första dag i skolan men det börjar bli bättre, är bara så sjukt trött i kroppen och sen på allt drama som finns.
Sitter iallafall med Amy, meltem och Stephanie och försöker plugga lite Historia just nu, går sådär va men renässansen är inte kul asså.
Meeeen fick iallafall ett samtal från syster för ett tag sen, hon stod på arlanda och väntade på sina väskor wieeeeeee vad glad jag blev :)

me and my baby :)

France

Nu sitter jag i min gate å väntar på att få hoppa på nästa flyg. Ni har jag iallafall korsat Atlanten tog 7 timmar men kändes som 2. Hade typ mer eller mindre en privatjet, va ingeeeee folk alls!! Så var skönt att lägga sig ner på 4 säten å slagga tills det var dags för landning. Nu ska jag kolla lite modern family, e trött som saaatan


You hear but you don't listen

Ligger i sängen och kan inte sova, har fan ångest inför skolan imorgon. orkar verkligen inte! börjar kl 9 och slutar halv 5, åker direkt till tyresö och hämtar barnen sen kommer jag nog hem vid 22 tiden och då kommer finaste syster vara hemma! :)
Jag och Lisa mös hemma hos henne i hennes soffa hela dagen idag, käka lite kladdkaka och sedan en urod middag med hennes familj. Tog ett långt bad när jag kom hemm sen, mina ben var ju stört kalla. Vad har hänt med vädret liksom??
A och sen idag så är det fakitskt bara en liten vecka kvar tills spikj*vlarna försvinner bort från min höft förevigt, wiee ska bli sjukt skönt att bli av med det problemet, ser ju inte så fräscht ut när dom sticker ut liksom ;)

Just nu så sitter min älskade syster på ett plan påväg hem till Sverige igen! :)
usch 3 veckor ifrån henne är för mycket asså, saknar henne sjukt mycket♥

Sadface

Vill inteeeeee! Har precis sagt hejdå till mamma pch jag hatar det lila mycket varje gång! Hängde på poplar imorse å sa hejdå till alla, fucking hate goodbyes!!!! Om 2 timmar går flyget så ska käka nåt å så ringa mami<3


Forever young

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men jag säger det en gång till. Fy helvette vad jag har haft det bra och har det bra här borta. Skitit fullständigt i allt crap där hemma, lagt alla bekymmer på hyllan och bara varit omringad av underbara människor. Jag känner mig inte redo att åka hem. Jag vill fortsätta festa fram tills tidigt på morgonen och inte komma ihåg vad som har hänt tills vi kollar på filmerna som finns i allas telefoner. Jag vill fortsätta festa med amerikaner som är sjuka i huvet och inte har några gränser. Jag vill fortsätta bara kunna springa ner för trappan och krama om min mamma. Jag vill fortsätta bara kunna smsa till storebror : yo niggah, jag kommer till dig och så är jag där på 20 minuter. Jag vill fortsätta spela beer pong. JAG VILL FORTSÄTTA VARA HÄR. Nu är det back to reality I guess, skolan börjar igen och det är bara slutspurten kvar nu. Jag längtar ihjäl mig till studenten , efter det kan jag spela hur mycket beer pong i usa jag vill, vara här hur mycket jag vill. Något jag önskar dock är att jag hade haft med mig mina fina vänner hit så hade vi upplevt och gjort allt dehär tillsammans, ni var dom ända som saknades för att allt skulle vart perfekt!
Ville bara få det sagt. Men tack mamma, joel å stoffe (eftersom jag vet att ni läser) för 3 underbara veckor. ÄLSKAR ER. Och nej stoffe jag är inte full, älskar dig också faktiskt!!!
Slog brorsan i shrugging
Måste gått upp minst 10 kilo efter all MAT och SPRIT här borta
Åkte till hershey park en dag
Fina ni <3
Stoffes balkong dörr efter busted/baller christmas sweater party
Hitta bilden i min telebaba??
<3
Brothaaaa
Brorsan å jag tränar lite beeer pong i lägenheten
Fläskläpp och jack i kinden...gör fortfarande ont :(
Skorna spårlöst borta, så fick shoppa i stoffes 6 strlk förstora loafers (?)
VS
Harley ride i nice väder. Kändes som jag va me i typ SOA, eller låtsades iallafall. Speciellt när jag mötte andra motorcyklar och langade MC vinken.
Besökte fina mami på jobbet
Ben och jag gjorde stoffe fin

Opaaaa

Just exakt nu ligger jag i stoffens säng medans han spelar tv spel, kul sällis å så! Jag e dock dödstrött eftersom jag va tvungen att gå upp 8 imorse eftersom jag hade tid för mina naglar kl 9. Fina å fräscha blev dom :) annars idag har jag lunchat Thai mat med brorsan p hängt i warrenton. Snart kommer amber hit, får se vad vi hittar på. Puss å heej


Keep it going

Känner verkligen att det är dags att vända tillbaka på dygnet nu, har vaknat mellan 15-17 varje dag sedan nyår, blir lite deprimerad när det har hunnit bli riktigt mörkt ute när man precis har gått upp liksom. A det får jag se till att ta tag i nu.
Gårkvällen spenderades hemma hos Emma med ett gäng tjejer, det började ramla in allt fler folk lite senare på kvällen och det var faktiskt riktigt trevligt. Jag, michaela och Julia började knalla hemmåt vid 3 tiden men vi fick vänta på äckelbussen i 20 minuter, skitkallt var det. kom inte hem förens kvart över fyra. Låg och huttrade i sängen aslänge innan jag somnade.

Vi får se vart jag tar mig ikväll, om det blir så att jag stannar hemma i soffan eller om jag träffar josefine och tjejerna. Inte något jag orkar tänka på nu för sängen känns sjukt lockande.

Jag och fina Isabell igår

Best of both worlds?

Idag har jag varit råbakis, blev väckt av Ben vid 12 tiden och sen låg jag i sängen aaaalll day. Beerpong och flip cup is killing me. Äh jag får köra vit månad när jag kommer hem till Sverige så min lever kan återhämta sig.

Jag åker hem om fucking 3 dagar, jag vill inte vill inte vill inte. Jag har det så himla bra här samtidigt som jag saknar sverige, men jag är inte redo att åka hem. Jag vill ha åtminstone 1 vecka till. Ångesten för att åka hem växer och växer för varje dag som går. Det känns som jag lever två olika liv, jag har ett liv där hemma i Sverige med hälften av min familj och med mina underbara vänner. Sedan har jag mitt andra liv här borta med min mamma och bror och också underbara vänner, dock andra sidan av usa. Jag önskar att jag kunde kombinera båda två på nått sätt. Herregud, hatar det här.


Apologies don't mean anything if you keep doing what you're sorry for

Vaknade faktiskt tidigare än vanligt idag. Jag och romina låg uppe länge igår och pratade igenom allt som har hänt på sistonde, riktigt mysigt hade vi det. Skulle hjälpa min gamla klubb med att dela ut reklam osv på Disney On Ice idag, så jag åkte in till Globen och mötte Dettner och Josefin på Espresso House innan vi mötte resten av Älta tjejerna. Var inte där så värst länge men jag fick värsta tillbaka blickarna när jag gick in i Annexet, och när jag satt och kollade på showen. Var liksom hela 5 år sedan jag jobbade där senast med alla från Älta.
Krigade hem från bussen i snön, halkade som en idiot gjorde jag också.
Nu på kvällen har jag och Pappa legat och degat i soffan, vi gjorde en sjuuukt god wok också, sen kom surre när vi kollade på Mission impossible 2, pappa och hans jävla B-filmer asså..


Niggah niggah niggah niggah

Ahhhhh har inte sovit sen natten till igår och har varit helt slut hela dagen. Va fiesta @ Chris och Bens apartment och alla blev döööng fulla. Vi körde beer pong och jag utklassade alla (jag ljuger inte) utom sista matchen då jag och stoffe förlorade mot Ben och Chris så vi fick köra en naked mile. Bokstavligen. Älskar grannen som stog ute och rökte med största leendet "nice shooow". Sen blev det en hel del flip cup där jag också va helt awesome, måste vart alkoholen. Bögdans i köket, no homo och sen vettefan. Allt var oklart. Riktigt störda grejer hände igår/inatt men jag älskare. Och det roligaste är att kolla alla filmer jag tydligen hade filmat från igår. Årets filmer.

Tror vi däckade vid 7 i morse och jag gick upp 8 för att dra till tandläkaren, fortfarande full. Inte det bästa jag gjort. Och den där äckel jeeeeenkaren säger att jag har fucking hål i tanden. Så there it is, mitt FÖRSTA hål i tanden. FAAAAN jag är aslack. Så i morgon bitti ska jag laga, tur att dom har terapi hundar hos min tandläkare här och så får man handvax och handmassage.

Äej nu måste jag sova, höll på att somna ståendes när mami och jag var o shoppa idag och då jävlar är det illa.


nytt år, nya tag eller? :)

Nytt år. Fyfan vad bra det känns. Hade ett grymt bra nyår som både började och slutade bra men igår så sov jag mer eller mindre hela dagen, vi vaknade vid 18 tiden och då fick jag dra upp surre i sängen innan vi båda somnade om.  Hoppade in i duschen snabbt innan Lisa, Josefine och Jessica kom förbi mig här ute på Gudö med chips och cola. Då blev kvällen riktigt bra :)
Nu ikväll så har jag haft quality time with my padre. Vi drog in till Heron igen och såg Abduction. Riktigt bra film faktiskt, och planen var sen att jag skulle träffa Stephanie som kom hem från Gran Canaria i helgen med Meltem och Amy men ingen kunde tillslut så vi får ta det imorgon istället. Nu ska jag se till att njuta av den veckan som är kvar av jullovet.
byebyeeeee

Plugg -.-

Idag ska jag ägna hela dagen åt att plugga, på lovet, när jag är i USA. Det suger men måste få det gjort! Det som är positivt är att det är pretty little liars marathon hela dagen på abc family innan det nya avsnittet kommer ikväll. Woopa! Och ikväll ska jag spendera på löpbandet framför nya avsnittet av pll och lying games. Sen blir det beer pong hos brorsan tror jag.
Pussssherrå

1a januari 2012

Idag mår man...som man förtjänar. Helvette alltså. Ligger i sängen framför modern family och käkar pizza, här blir jag kvar resten av dagen. Hade hur son helst en jätte bra kväll igår. Jag blev utklassad på Beer pong, men vad kan man förvänta sig med mitt jävla bollsinne sen kan ju faktiskt amerikanerna sin grej, skyller på de! Vid 12 slaget kollade vi på the ball drop från Times square och vaska champagne. Efter 12 slaget är allt suddigt och sen vaknade jag upp på en soffa i morse. Yeye så de ska vara :)

Saknar er alla där hemma!!!! GOTT NYTT ÅR