Sick and tired

Blev inget inlägg från mig igår.

Slutade vid tio 11 igår men jag satt kvart tills halv ett för att vänta på Linn. Vi tog en latte på Espresso House innan vi började dra oss hemmåt. När vi väl var vid Gudö så kom jag på att jag hade glömt min dator. Wheeey! lyckat tjejen!  Den fanns iallafall att hämta på polis stationen så det var ju bra! :)

Nu har jag haft en 2 timmars lång håltimma, så just nu sitetr jag och myser i hemvisten med Fojan och gänget men spanskan börjar om 5 minuter så jag ska kila!!

 


Hos flisan

Chillar i flisans soffa med chirre och godis, och kanske ska ta å äta middag snart. Vi har "pluggat" och kollat lying game. Snart börjar idol också wiwowowoo. Sen ska jag till kemsi å sussa. Och i morgon är det psykologi prov, kommer faila...hatar psykologi. Sen har jag turism redovisning i morgon också som inte är klar. Får fixa i morgon.
Äh, nu äre mat. PUSS

Everybody's gotta love today

Drunknar snart i plugget, vaknade nyss till med psykologiboken på magen...kunde inte hålla mig vaken. Hade skön dag i skolan idag, började 20 i 10 och slutade 20 över 12. Då drog jag och mötte Bea vid espresso house och låtsades vara vuxna och fikade. Sen joina Kemo och vi drog hem sen.

Nu ska jag ta tag i allt plugg, tänkte att jag ska dela med mig lite:
Camebridge inlämning - i morgon
2 st Samhälle C inlämningar - onsdag
Projektarbete projektplan - torsdag
Psykologiprov - torsdag
Turism redovisning - torsdag
Matte förhör - fredag
Svenska undersökning - nästa vecka
Internationella relationer presentation - ?

Bara att sätta igång då...


Skuuulaaaaa

Nu sp sitter jag och Lisa i min hemvist och väntar på att spanskan ska börja. Har bara en 45 minuters lektion kavr sen så slutar jag :)
Om Katja orkar vänta på mig så ska vi pka och sola en stund innan jag ska till tyresö för att sitta barnvakt, och sen ikväll så ska jag mysa med Romina :)


Ny vecka

Det har varit ganska dålig uppdatering i helgen men jag har verkligen inte orkat.
Natten till lördag spenderades i Brandbergen med några kompisar hemma hos Ralle, hade det riktigt kul det blev bara för jobbigt sen när jag och Katja skulle hem ända till Skogås, fick åka värsta omvägen in till gullmars och sen hem igen.
Igår så mötte jag upp syskonen vid port 73 och tog en fika med dem, köpte hem en jättefin jacka också som jag och Bea ska försöka samsas om..

Idag så har jag spenderat dagen med Dettner, vi tog en jättemysig promenad runt Älta och snackade lite skit. Hann gymma också innan jag mötte upp Katja i Brandbergen för att sola. Nu ska jag f*n bli brun asså!

Finaste tjejerna i Fredags ♥

Hejdå Helg

Har haft en riktigt skön helg. Började med att jobba natten till lördag på lobby. Roligast när alla B kändisar droppa in, när BB-Christian försöker övertala mig att han ska få komma in gratis genom att säga "Jag är CHRISTIAN, jag har varit med i BIG BROTHER, vet du inte vem jag är?". Sen Kissie som faktiskt är sjukt trevlig i verkligheten. Igår var jag ute och åkte en stund med syskonen och shoppade lite. På kvällen hängde jag @ Kemo's crib och kom hem 6 i morse.

Hela dagen idag har jag försökt att plugga. Men det går åt helvette :( FACEBOOK tar all min tid...hehe

Fredag <3

Känns hur skönt som helst att det är fredag, ska bli riktigt skönt att bara slappa...och plugga :S. Idag hade jag bara en lektion, matte c sen drog jag och felicia hem. Gjorde ett stopp på donken och det var typ dagens bästa händelse, va stört gott. Nu ska jag sova lite och ta det lugnt innan jag gör i ordning mig och åker till jobbet. Jobbar 22.30-05.00 på lobby. Kom och hälsa på vettja! :D


Håltimma

fina tjejer!
Känns ju rätt så underbart att man gick upp klockan 6 imorse för att kriga till skolan när första lektionen är inställd.
Men vi har det bra ändå :)
Snart är det skolfoto som gäller! :)

Barnvakt

Just nu så står jag och lagar mat till Ludde och Filippa, har hunnit med att skriva klart ett arbete som ska vara inlämnat imorgon, vilket känns gaaanska så bra va.
Idag så har hela min hemvist suttit och nördat sönder framför sina macbooks, and yes jag har varit en av dom, det ser ut som en del aldrig har sett en dator förut. rätt komiskt faktiskt.

Imorgon är det skolfoto, hell yes! vore väl bra om man kirrar ett bra skolfoto för en gång skull?

Vi hade tråkigt när Erika hade genomgång idag :) <3

Bea n Felicia is in da hoooooouse

Nu ligger vi och myser med våra män i Felicias frigga. Jag har flyttat in här bara spontant sådär, en overnight success. Lite avis är jag när Felicia kom hem med en sprillans ny mac som hon har döpt till Max och jag ligger här med min skrutt.
I morgon är de skolfoto, yää. Sen äre jobb and that' the secret life of Beatrice Blohm.

Your true fucking colors

Dina rätta färger har än en gång lyst igenom. Jag vet vilka som är mina vänner.

21 sept.

Fan fan fan vad jag hatar vädret asså! Har precis gått hela vägen hem från bussen i regnet, ni kan ju tycka lite synd om mig iallafall.. :)
Nu ska jag äta snabbt  och kolla klart på The lying game innan jag åker till Tyresö och hämtar Filippa och Ludvig och sen vid halv åtta så ska jag hämta min Macbook i skoooolaaaan wheeeeeeey :D
Puss och kram!

First daughter

Vad har jag blivit för liten softie? Ligger å bölar till en mesfilm för att hon inte fick sin secret agent. Men I don't blame myself, hallåååå han är stört jävla snygg,charmig,sexig, jag dööör. Lite rothen snygg. Åh. Nu ska jag sova

No more pain


Har varit duktig och pluggat turism ikväll, på torsdag blir det presentation i aulan med mic. Sen har jag massvis med psykologi och matte att plugga, men jag lämnar det till i morgon och helgen. Har nyss plattat håret och har lagt mig i sängen för att kolla film. Medans jag plattade håret kollade jag nya 2 and a half men med Ashton Kutcher, suger att inte Charlie Sheen är med :( Buhu

I morgon tänkte jag försöka jobba, får se om jag pallar. Puss

Seg söndag

Är så sjukt trött och jag har ingen aning om vad jag gör uppe men när jag ändå är det så kan man väl lika gärna blogga eller hur? :)

Idag så tog jag och Katja en promenad när vi hade vaknat och snackade lite skit. Drog till Jordbro en sväng sen och gymmade innan jag träffade Romina en snabbis. Min cykeljävel fick puktering också så det var rätt så surt.
Nej men hörrni, nu så ska jag sova. Imorgon så är det Fredrika dagen nere vid Rudan för alla ettor och sen så ska jag iväg för att träffa älskade Elin på en fika! ♥
Godnatt :)

Not always about you


Känner mig lite piggare och ska försöka gå till skolan i morgon. Har kort dag, går från 08.30-10.55 sen kan jag åka hem och lägga mig igen. Nu ska jag sätta på en film jag nyss laddat ner och sen sussa. Hoppas blåsorna låter mig sova inatt :) Pussis


hell of a week

Ligger i sängen och mår inge bättre alls och ikväll är det min vän Mikaelas första spelning som solo. FAN FAN FAN. Hatar den här skiten. Har iallafall satt på en film som jag och syrran hyrde igår, lär väll ligga här hela dagen som vanligt. Behöver plugga lite också. Hörs!


Sjuka barn i stugan.

Jag och Katja har laddat upp inför kvällen här med chips, cola och lösvikts godis. så vi ska sätta på en film nu och myyysa :)
Igår så var vi i brandbergen på någon lokalfest, Var helt okej kul men vi tagga vidare vid 12 tiden till några killkompisar för att kolla på film.
Höll på att frysa ihjäl på vägen hem och Linus gjorde det inte direkt bättre med att 1) gå i en astjock peak jacka 2) påminna oss var femte minut att han skulle sitta på stranden imorgon i 30 graders värme i Spanien. Lite ledsen blir man :(

Tanken var att vi skulle till VH ikväll och festa men ingen av oss orkade, eller jag somnade och vägrade svara på Katjas samtal så det blev en mysig hemmakväll istället.

Jag och Katja har det kul här i min stuga! :)


Party

Ligger nerbäddad i sängen med choklad och medicin. Chokladen är räddningen den här kvällen. Var nyss och hyrde film och hämtade Katja med syrran så de blir filmkväll. Skulle egentligen haft zakynthos reunion med tjejerna idag, men icke!

Önskar att jag kunde visa alla hur det ser ut i min hals, för jag tycker förjävla synd om mig själv. Läste lite om körtelfeber också, där står det att man oftast har ont i halsen och feber i ca 3 veckor. YEY! BIG FUCKING YEY!
Nu ska jag äta choklad och deppa lite till....


Back in business

Ja hörrni, jag byter bloggar som jag byter underkläder, men I DONT GIVE A FUCK. Jag gillare :D  Nu är jag tillbaks med syrran här, hon bor inte längre i USA utan nu bor vi båda två här i Sverige. Mitt liv ser ungefär ut såhär. Skola-jobb-skola-jobb-skola-jobb-festa-skola-jobb-skola-jobb. Care to share nåt mer? nä, don't think so.

Jag ligger iallafall i sängen just nu och tycker extremt synd om mig själv. Har varit på vårdcentralen och tagit massa halsprover, labprover och blodprover men dom hittar ingenting utom dom stora blåsorna jag har i halsen och längst bak i tungan. Stackars stackars MIG!

Nån som kan tipsa om nån bra film?


We're Back!

Efter drygt ett år så är vi tillbaka och bloggar på Sistersofglory.
Kände att det var dags nu igen, så nu fan kör vi!
Under detta år som har gått så har ganska mycket hänt.
Jag tog beslutet att flytta hem till kära Sverige igen i vintras, dessa månader har varit underbara och det är skönt att vara hemma igen.

Just nu så går jag första året på samhällslinjen med inrikting beteendevetenskap. so far so good :)

Nu ska jag gå in och ta hand om min sjuka syster som inte alls mår bra idag!
Kram :)